sosyolog1kadin rafadanyumurta sende de annem kızdı bişey yemiyorsun diyip gidip gelip yemek ye dedi bende sıkıntıdan yemeğe sardım de 😂şakası bir yana Rabbim hayırlısıyla kavuştursun
rafadanyumurta sosyolog1kadin Mantıklı aslında ki yapmıyor da değil yakında kapılardan gecemiycem ama anneme göre hala iki bakan gözüm kalmış 😂😂 Âmin 🌸
Eskobar Deleted_1 bizimkine kelle paça içiremiyorum ama bana kızıyor inceleme onu bunu diye hoşaf içerken kızıyor iç artık diye bende diyorum sana yapacağı biliyorum bi türkiyeye gidelim seni annemin evine kitliycem😂😂😂
Deleted_1 Eskobar ahaha 🤣 niye annen kelle paça mı yedirecek Ben çorbasını değil ama kelle paçanın kendisini çok severim😋
sosyolog1kadin rafadanyumurta haha ah bu anneler zatn bi zayıf görsünler hemen kaşık kaşık dayıyorlar ağzımıza yemekleri 😃
Rana_elis rafadanyumurta hayır çok değil ama gidemiyorum pek bebeğim olduktan sonra en son ramazan bayramında gitmiştim o yüzden .
Bayanemoji rafadanyumurta Allah kavuştursun benim eşimde askerde Atarsa 41 inşallah valla ben eşim gittiğinden beri 5 kilo verdim stresten olsa gerek çünkü bizim bide bebeğimiz var genelde kendi isteğimle kayınvalidemlerde kalıyorum annemlere de geliyorum ama genelde oradayım orada da rahatım aslında ama gerçekten neden oldu bilmiyorum bende çok zayıfladım 😔
rafadanyumurta Bayanemoji Yaa âmin sizi de Allah kavuştursun 🥲 kayinvalideniz bebekle ilgilenmiyor mu? Annemlere devrediyorum ben oglani genelde o yüzden rahatlık kilo aldirdi bana 😅
Bayanemoji rafadanyumurta kayınvalidem çok ilgilidir sağolsun ama enerjisine yetişemiyor genelde ben koşturuyorum annem de çalışıyor çalışmasa annemde bende çok rahatım aslında ama işte şartlar
Tire35 rafadanyumurta valla bende annemlere gidiyorum kalıyorum ama hiç sen seversin senin için aldım vs öyle ağırlanma olmuyor odam olmasına rağmen ergen kardeşimden dolayı salonda yatıyorum bayramdan bayrama da harçlık verirler o kadar ama ince düşünce yok bizimkilerde ne yapalım arkadaşlarım var ailesi imkanı olmasa da çocuklarını mutlu etme derdinde ama bizim olanı yemeyi bilmiyorlar
Tire35 Tire35 bu arada Allah razı olsun tabi ailenizden maşallah kötü niyetli yazmadım yanlış anlamayın lütfen
rafadanyumurta Tire35 Anladım canım maalesef aileden yana sizin gibi imtihan yaşayan da çok. Bizim ilişkimiz biraz hassas, annem ve babam beni evlat edinmişler bebekken, tek çocuklarıyım yani normalin üstünde bir hassasiyet var :))
rafadanyumurta aykirikadin elhamdülillah benim için de öyle, bir an önce gitmek istiyorum. Ama anne yemeği de ayrı simdi 🥲🥲