Mucize2 Glcan_trr hem pahalı hemde aşırı düzensizlik yapıyor Buda şişkinlik sinirlilik olarak geri dönüyor tabi spiral+geri çekilme yapıyoruz hatta uygulamadan ve artık 2.çocuğumda olduğundan vücudumu tanıyorum yumurtlama zamanı akıntım değişiyor o günlerde birlikte olmuyoruz 😂😂
Srp440 Glcan_trr yok takılırken uyuşturuyorlar zaten sonrası biraz hassasiyet oluyor benim tenim hassas olduğu için biraz morardı ama uzun sürmüyor.
PiTi Glcan_trr ben yaptırmayı düşünmüştüm ama nadir de olsa vücut içinde gezindiğini duydum o yüzden vazgeçtim
shine papatya- Başta 3 ay da sonra 6 ay da bir kontrol edilmesi gerekiyor. Muhtemelen kontrol edilmemiş ve kayma olmuştur.
BoncukunAnnesi Glcan_trr Biz sadece geri çekilme ile 5 yıl korunduk lateskse alerjim olduğu için prezervatif kullanamadık. Doğum yapalı 7 ay oldu doktoruma der altı implantını sorduğumda asla önermediğini bütün hormonları alt üst edip bir sonraki gebeliği zorlaştırdığını söyledi
Glcan_trr BoncukunAnnesi eşimle konustum oda doktorun söylediklerine yalın şeyler söyledi ya birdaha gebe kalamazsan dedi istemiyor yapmamı bende vazgeçtim zaten
Sabeos123 Bende ıkı yıl kullandım adet duzensızlıgı dışında bır zararı yok çok ıyı koruyor çıkartım 1 ay sonra hamıle kaldım ve dusuk yaptım yanı demek ıstedıgım çocuğun olmaz gıbı şeylere ınanmayın kısmet meselesi tavsıye ederım ama her bünye farklı olabılır
Glcan_trr Sabeos123 çogu kişi adet düzensizlik ve sinir yapıyor dedi kararsız kalfım ama dün geceden sonra kesin taktıracağım prezervatif içimde kaldı Allah’tan yarısı dısarsaydı yinede çok korkuyorum hamile kalırım diye reglken fwlan takılmıyorum dimi istedığiniz zaman taktırabiliyoruz
Yokdahanelerrr ataturkxbest kız sen hasta mısın implantı unut asko şu andan itibaren implant en büyük dusmanim