Mavisim20 Amannebileyim kan tahlili falan yaptirmadim. Evde gebelik testi yaptim 2 tane 2 side daha damlatir damlatmaz cift cizgi oldu. Pazartesi gidicem doktora. Cuma yaptim bulamadim hemen randevu
Amannebileyim Mavisim20 Acile gitseniz yaparlardı testi regl olmadım ağrım var ama gebelik şüphem de var vs dersen yapıyorlar direkt test için gidince yapmıyorlar
Dilek66 Merhaba naptınz benım de son adet 8 temmuz ben 3 gun gecikince beta600 cıkmıs tı yarın gıdıcem bende gordunuzmu sız bebegı
Mavisim20 Dilek66 2 temmuzdu işte son adet tarihim dün gittim. Bebegide gorduk kalp atiminida duyduk çok şukur. 6 haftalık dedi doktor
Dilek66 Mavisim20 benimde 8 "Di son adet cnm bugun gttım 4 5 haftalık dedı kese olusmus bebek yok 10 gun sonra tekrar bekliyor
Mavisim20 Dilek66 hayirlisi olsun insallah. Benide haftaya tahliller icin cagirdi. Ne tahlilleri yapiliyodu ne yapilacak hepsini unutmusum gidicem bakalm be isticek
Dilek66 Mavisim20 kan degerlerine gore troıd bakılıyor seker bakılıyor seker varsa dahılyeye yonlendırıyor diyet İcin sonra vitamınler d vit calsıyum falan bakılıyor