Kızlar kaşlarımda aşırı bir dökülme var sol kaşım seyrekleşti sağ tarafta da kaşının ortasında bir açıklık oluşmuş neden olabilir

Mujahide_esved Her şey üst üste geldi kayınvalideyle yaşıyorduk evi ayırdık baya sıkıntılı süreçler geçirdik aileme küs gittim 1 ay ev aradık aman bulduk bulamadık derken sonunda taşındık evde doğru düzgün eşya yoktu kimseden bir destek görmeden zar zor evimizi dizdik onun üstüne boş gebelik geçirdim 1 ay önce şimdi de kayınvalidenin yaşadığı evin satılma meselesi var eşim kendi payını alacak millet takır takır ev satarken bizimki satılmıyor onunla uğraşıyoruz bende sıkıntı mı biter ben stres yapmayayım da kim yapsın 😂

Amannebileyim
      Boş gebelik geçirdiğini söylemiştin ona çok üzüldüm İnan ama kaynanan hak ediyor yeminle arkandan atıp tutmuştu dengesiz kadın inşallah hakkınızı alırsınız kendini üzme rabbim dermansız dert vermez inşallah sıkıntılı günleri çabucak atlatırsınız ferah günlere kavuşursunuz inşallah 😇🙏🏻🥰

Mujahide_esved inşallah rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın 😊 yavaş yavaş her şey yoluna giriyor evimizin eksiklerini tamamladık sayılır 3 gün önce regl oldum bitince hastaneye gidicem tedaviye başlanacakmış bir tek ev meselesi kaldı o da hallolursa bir an önce çok şükür bir şeyimiz kalmıyor 😊

stres yüzünden olur ,

Bu arada genel dökülme bende de var . Kaşlarim da dökülüyor aynen. Onlar zamanla geçer diye düşünmüştüm. Takviye kullanıyorum yurt dışından almıştım, karışık vitamin mineraller saç cilt ve tırnak için.