Hanımlar oğlum 1.5 yaşında salı günü sünnet oldu. Sünnet kilodu kullanıyordum ama pişik oldu hep sünnet bezinin deydiği yerler bezin pipiye değen kısmına vazelin sürün beze yapışmasını engeller diyorlardı sünnet kilodu yerine bu yöntemi denesem olur mu çocuk oisikten durmuyor artık ya da bildiğiniz farklı bir yöntem varsa söyler misiniz lütfen

_Mandela_ Ben yeğenimin sünnet sürecinde yanındaydım. Küçük kağıt bardağının üstünü kesip beyaz bantla takıyorduk. Kremi iki kutu alıp fazlaca sürerek Öyle bez bağlıyorduk. Tabi bardak ıslanıyor onu da gözardı etmemek lazım. Zaten bir hafta olmadan iyileşmişti 5 6 aylık olduğundan. Siz bir deneyin isterseniz, yarasına yapışmaz bez. Sürekli kontrol ederseniz çünkü yürüyen ve hareketli bir bebekse kaydırabilir. Geçmiş olsun.

zarifhanim fazlaca hareketli bir oğlum var. Sünnet kilodunu da ondan almıştım açıkçası sağa sola çarpmasından korktuğum için ilk iki gün iyiydi ama bu gün çocuk bacaklarını açarak yürüyor sünnet kilodu tahriş etmiş kasiklarini ve göbeğini onu çıkarıp vazelin denedim ama hafif kan bulaşmış beze sanırım şimdi karton bardağı koydum ama bu kadar harekete onun da dayanacagini sanmıyorum açıkçası 3 gün oldu sadece sarı deri tabakası kalktı daha hassasiyet devam ediyor korkuyorum cani yanacak diye

_Mandela_ Bizde yeni sünnet olduk sayilir bize soktorumuz terramycn göz kremi yazdi günde birkez sürmeye ve kantaron yagi dedi günde 3kez 5damla kantaron yagi pisigede iyi geliyor diye biliyorum deneyebilirsin sifa olur insallah

Haleluya göz kremi mi?
          Bir de kaç yaşında sünnet ettirdiniz acaba direkt bez mi kullandınız yoksa sünnet külodu ya da karton bardak kullandınız mı

_Mandela_ Bu karton bardaklarinda kimisi yumusak adi oluyo kimisi sert o sert olandan alirsn daha iyi korumus olursn

Haleluya ilk defa duydum göz kremini kantaron yağını da hemen alcam yarın inşallah bir an önce iyileşir çünkü bayağı çöktüm sürekli cani yanıyor pisikten içim rahat etmiyor. Canı yanıyor kendimi suçluyorum artık

_Mandela_ evet bende sasirmistim göz kremi yazinca doktor insallah sifa olur onlarin cani yaninca bizim daha cok yaniyor anliyorum seni :-/

Haleluya google a istersen sünnet terracym yaz baya birsey cikiOr oku icinde rahat etsin