Ah be canim kizlar. Tekrar yalanini yakaladim. Bana uyuyorum diyip arkadasinin nisanina gitmis ustelik sigara ictigini dahi o videoda tesadufen gördum. Simdi söyle yazdim:
Bile bile yalan soylemeyi kendin sectin biliyodum yalan soyledigini yaziklar olsun bu saatten sonra senin gibi ezik benim icin yok demektir nasil abin rahmetli olduysa benim icin sende rahmetli oldun artik butun hayaller hersey bitti aziz daha bi hafta once gozlerimin icine bakip yeminler eden serefsiz soysuz it sensin senden asla adam olmaz sana eger bi gram hakkim varsa eger elimden 1 damla su dahi ictiysen zehir zikkim olsun hic bi sekilde hakkimi helal etmiyorum sana o serefsiz arkadasin ugruna beni de bizi de bitirdin simdi napiyosan yap artik ben hayatinda yokum abinin kemiklerini sizlattin be sigara ictigini dahi bilmiyodum ben sigara alkol icen insanla aile mi kuracaktim hayir kendim nasil terrtemiz isem bana ait birisiyle bi sayfa acicam sana guzel darbem olsun mu . Eskiden arkadasca gorustufum insan diyelim onunla gorusmeye baslayip kendime yeni sayfa acicam sevdigim dedigin insani 10 sene sonra cocuklariyla gordugun an anlarsin bu yalanlarinin neye mâl oldugunu. Bizide hayallerimizide bitmeyen yalanlarinla bitirmissin sen ben ne diyim ki.
elveda ………………..
Bu sekilde yazdim engelledim her yerden. Cok kötuyum sadece daha 1 jadta önce sarildigim öptugum insan bi anda böyle ayrilmak. Napayim kizlar nolur bisi diyin nasil iyi olayim ben 2 gun sonra yurtdisina evimize döncez bu kafayla nasil kendime geleyim nolur