Benim yerimde baskasi olsa amann salla su seref yoksulunu o nasil kendi dostunun dugunu icin bana yalan söylediyse bende hayatima en iyi sekilde devam ederim falan diye dusunur ama imkanlarim vs da gözumde yok valla. Yani maddi durumum iyi, yeni okula girdim, kosullarim iyi. Bunlari hic dusunmuyorum oturup onun 3 senedir beni nasil yalanlarla nasil uyuttugunu, ailesinin ve benim uzerime yemin etmesine ragmen yalan söyledigi geliyor. Bi insan nasil bukadar kâfir olabilir. Abisi 1.5 sene önce rahmetli oldu acaba bu durum mu bozdu onun psikolojisini. E benim gunahim ne beni benim sevecegim erkek modeline girerek uyutup aslinda gercek yuzu bambaska imis. Ya biz daha 1 hafta önce seneye nisan yapariz diye konusuyoduk. Nereye kadar saklicakti bu yalanlarini. Bana okadar iyi davraniyodu ki askim balim cicim. dusunceli gibi davraniyodu ne zaman sorunum olsa manevi anlamda ciddi anlamda destek oluyodu. Sevdigini hissediyodum. AMA Gercekten seven insan nolursa olsun yalan söylemezdi…. Cok sinirliyim