Eşim evliliğimizin başından beri her konuda olduğu gibi sex konusunda da üşengeç. Evliligimizin ilk bir kaç ayı hariç hep ben dürttüm. Fantazi kıyafetler kostümler giyerek ben davet ettim. Ne zaman bu sefer ben ses etmicem bakalım ne zaman gelecek diye bekleyim desem dayanamadım yine gittim. Ellemesem aylarca gelmez çünkü. Bir tek çocuk yaparken üsenmedi reddetmedi o geldi hatta. Çocuk oldu dogum yaptım ben de yorgunluktan vakit bulamadım o da gelmedi. Doğumdan üç ay sonra ben dürttüm yine. Bunun üzerinden bir ay geçti hala ses yok emmi oğlu gibiyiz. Bu durum canımı sıkıyor artık konuşsam mı vibrator mü alsam bunu gizli mi yapsam bilemedim. Aksi gibi benim de libidom çok yüksek. Çok yanlış bi eşleşme oldu bizimki. Bu kadar isteksiz oluşu çok garip. Esra eroldamı neydi günde 3 5 kere duş alırdım diyen kadına çok imreniyorum😂
Üşengeç koca
Osimdianne Ya anlamıyorum gerçekten istemese bile sizin eş olarak hakkınız var sırf onu yerine getirmek için haftada bir bari olması gerekir ama hayret ediyorum. Doktora görünsün ciddi konuşun. Vibratörle nereye kadar bir süre sonda onunla da tatmin olmayacaksınız ki.
rafadanyumurta yarin konuşacağım bugün çocuğu yatırıp bekledim bişey diyecekmi yapacak mı bakalım diye tık yok. Hep ben adım atamamki. Ben sarılmasam sarılmaz da. Başka şekilde mi tatmin ediyor kendini tamamen ruhsuz mu bilmiyorum. Aldattığını öğrensem şaşırmam.
Osimdianne size yetemeyen adam başka kadınlara nasıl yetsin bence öyle bişey degıl
Karakteri bu
Osimdianne günde 3 5 kere duş alırdım diyen kadına çok imreniyorum😂
Ya ahahahahah😅😅🤣🤣🤣
Osimdianne Aldatma olduğunu düşünmüyorum bazı erkekler böyle isteksiz maalesef. Ama o zaman evlenmeseymiş. Güven ve sevginin olduğu bir evlilikte bence cinsellik %85 pay alır. Ben isteksizim diyerek kenara çekilemez buna hakkı yok, tedavi yolunu aramak zorunda yaa..
Nebilimne bence de karakteri ama ister istemez o ihtimali de düşünüyorum.
rafadanyumurta konuşucağım bugun isteksizmisin benden mi bekliyosun hep falan diye
Osimdianne bak ben defalarca konuşmuş biri olarak söyleyeyim, konuşmak hiçbir şeyi değiştirmiyor, yapısı öyle benim eşiminde , gurur onur kalmadı, bi kaç defa izlediğini gördüm inkar etti, 10-15-20 gün geçiyor ben yanaşıyorum , zaten boşalması 10 saniye bile sürmüyo, bence kadına ihtiyaç duymuyo,e dedim
sen tamam istemiyosun ben nolcam benim aklımdan çıkmıyor sürekli seni arzuluyorum hayal ediyorum dedim ,
ben senin yanlız boşaldığını biliyorum dedi benide anla çok yoruluyom dedi
peki her gün mü yorgunsun?
daha da söyleyecek bişey yok bence, vibratör alcam
aynenaynenn ben de youtube gecmisinde acik kizlari izledigini görmuştüm onları izleyip tatmin olduğundan mi gerek duymuyorsun diye konuşasım var. O videoları izledigini bildigimi bilmiyor.
Osimdianne işte ben de öyle bildiğimi göstermedim telefonu karıştırdığımı anlamasın diye
- Düzenlendi
Eğer eşin sana isteksiz yaklaşıyorsa bırak sende istekli olduğunu gösterme kaçan kovalanır ama emin ol internette birşeyler izliyordur benimde tanıdığım bi abla anlatırdı eşim isteksiz sürekli duşta veya tuvalette zaman geçiriyor diye valla bacılarım evet cinsellik evlilikte çok önemli ama kendinizden ödün vermeyin bir erkeğin bir kadını arzulamaması çok garip kendi kendini tatmin ediyordur .
Anonmy ben zaten belli etmemeye calışıyorum ama hic ellemesem de 1 yıl yanaşmaz. Bu durum normal değil diye konuşacağım.
aynenaynenn ben de ses etmedim siler bu sefer bakamam diye ama ne zamandır gecmişi temiz siliyor büyük ihtimalle. Çünkü onun önünde televizyonda kendi yotube gecmisime girmistim. Bu benimkine de girebilir diye uyanmış olabilir😄