Turuncu Elizabeth fiyatı fazla (bana da fazla geldi alamadım) ama çok beğeniyorum 😄 Eşime de gösterdim o da bayıldı ama sadece hayal kuruyoruz alamadım ahshhsjajs https://ty.gl/f3bv9s19gp daha önce vücut çorabı giydiniz mi? Benim eşim biraz seçici fantezi giyim konusunda. Bunu bildiğim icin satın almadan önce fikrini alırım. Vücut corabina sıcak bakmamisti :)
Amannebileyim Turuncu Linkte sıkıntı çıkıyor açılmıyor görsel olarak yükleyebilir misiniz merak ettim
aykirikadin Canım bende fikrimi söylemeden,geçmiyeyim Eşin geldiği için değil evde kendin için her zaman gecelik ve güzel giyinmene bak.. eğer eşin seni önemsiyor ve istiyorsa inan gecelik ve jartiyer kostüme gerek olmaz… ama ben her gün giyiyorum ….
Elizabeth aykirikadin hayır şu an anlamadım önemsemek ne alaka ben fantazi kıyafet ile evde gezmek biraz abes gelir bana gezemem de yani eşim yokken gerek de duymam ben gerek olduğu için değil de heyecan katmak istiyorum 2 ay ayrı kalıp kendimi vücut çorabı ile şu an evde gezerken hayal ettim de çok komik ki bide oğlum var yani mantıksız geldi şu an
Amannebileyim aykirikadin akşama kadar gecelikle geziyorsanız bir anda kapı çaldığında vs ne yapıyorsunuz geceliği geçtim açık bir elbise veya kısa bir şort olduğunda bile kapı çalınca elim ayağıma dolanıyor
Kbss Benim eşim de hiç gerek duymaz fantazi gecelik tarzı şeylere ben onları napicam benim için giyme der hep. Bende bazen giymek isterim giyerim de. Ama eşim gerek duymuyor 😅
Alev12 Elizabeth popodan kelepçeli deri kostümler var canım onlara bakabilirsin hem çok sexs duruyor hemde bayağı ilgi çekici
Uyuyankoala Elizabeth ya ben de memleketteyim 3 gecelik ve 1 vücut çorabı aldim ama hepsi mükemmel annem bana diyorki bu ipler batmıyor mu hahshdhd
Elizabeth Amannebileyim valla ben bide turbanliyim ne giyeceğimi bilemem kapı çalsa kafamı mi kapatim bedeni mi mi😀😀
Amannebileyim Elizabeth çoğunlukla kısa şortla ve atletle geziyorum evde bir anda kapı çalınca elime ne geçse giyiyorum milletin karşısına çapulcu gibi çıkıyorum 😂