SD21 Yakılmaması,atılmaması gerekiyor butür seylerin güvenilir bi hoca bulup ona gösterilmeli o bakar icabına biz kendi kendimize bişey yapmamalıyız.Ayrıca burda tek bir harf dahi yok bence para amaçlı boş boş karalanmış muska diye kakalanmış gibime geldi

• SD21 bunu yanıtladı.
  • SD21 bunu beğendi.

SD21 Büyü yapılırken yada bozulurken muskalara hocalar böyle sadece kendisi ve ruhanilerin anlayacağı şifreli okunaksız harflerle bir şeyler yazıp parmağını üzerine koyup tekbir basıyorlar. Bu kağıtta ayet falan yazmıyor, harfler var. Ve sakıncalı muskalarda ayet yazmaz. Sadece onların anlamını bileceği harfler var. Yani burda he harfi ye harfi var desem de bir şey ifade etmiyor neden yazıldığını ancak havas ilmine mensup biri anlayabilir. Yakmadan önce bir hocaya gidip bu kağıdı göstermeden üzerinizde büyü olup olmadığını sorabilirsiniz. Belki de musallattan korumak için cinniler ile iletişim kurulan bir muskadır.

Bazı musklaar atılmaz yakılmaz bazıları sadece suya atılması gerekir bazıları sadece yakılması gerekir… Eğer muskaya olması gerekeni yapmazsan daha kötü olur diye biliyorum daha çok yeni geçen hafta kaynanam tarafından yapılan bi muska buldum hocaya gösterdiğimde hiç iyi şeyler değil derhal evden çıkarılması ve kesinlikle akıp giden suya atılması gerekiyor dendi… Kesinlikle iyi bilen bi hoca görmeli..!

• SD21 bunu yanıtladı.

Muskalar yakilmakla atilmakla yok olunmuyor suya salindigi zaman etkisi kayboluyor

• SD21 bunu yanıtladı.

SD21 bizim bi tanıdığa hoca sirkeli suda beklet yazilar kaybolunca akan suya at kagidi demişti denize falan. Ama siz taniyorsaniz gosterin derim hocaya

• SD21 bunu yanıtladı.

zarifhanim teşekkür ederim bir tanıdığımız hocaya gösterdik dua yazıyormuş ama arasında okuyamadığım harfler de var demiş ne olduğunu anlayamamış

Betybety malesef bulamadık tam anlamıyla anlayan bir hoca

Yasak_elma Estağfirullah ya, ☺benzer bir duruma şahit olmuştum. Arapça biliyorum, büyü bozmak için hoca yanımda bir çok soru sorarak kağıda sadece harfler ve kelimeleri belirgin olmayacak şekilde yazıp tekbir basmıştı. Kağıdı da evde bırakmadı yakmayıp yanına aldı. Aynı bu şekilde yazıp üstlerini de karalar gibi çizmişti.

SD21 Sadece sağ başta besmele yazıyor diye dua demiştir. Geri kalan kısımda anlaşılır manalı bir kelime yok. Sonda da 9 tane arapça he harfi var.

• SD21 bunu yanıtladı.

SD21 yakma sakın sirkeli suya koy ama ehli iyi bi hocaya git umarım kötü bişey çıkmaz bizde vardı Allah etmeye destan gibi yazmıştı uzun 2tane kagıttı kaynanamgil aldık yaktı dediler ama inanamadım nolduysa kayboldu o kağıtlar ama yakma tek bildiğim sirkeli konulur diye 🫠🤷🏻‍♂️

• SD21 bunu yanıtladı.

zarifhanim ya doğrudur bunu ablamın evinde bulduk eşiyle birden bire sıkıntıları oldu şu an boşanıyorlar acaba büyü mü dedik

Yasak_elma Diyelim sana büyü yapıldığı tespit ediliyor, işte bir yıl önce yapılmış diyerek hoca o zamandan itibaren yaşadığın belirtilerini soruyor. İşte baş ağrın oluyor mu, rüyanda yüksekten düşüyor musun, sürüngen hayvanlar görüyor musun, karnın ağrıyor mu, kadınsal bir hastalığın var mı,evde takip ediliyor musun varlıkların seni izlediğini hissediyor musun gibi farklı farklı sorular. Senin cevabına göre kağıda şu resimdeki kağıdın sonundaki harfler gibi harf yada arapça rakam yazıyor. Sonra parmağını kağıdın üzerine koyup tekbir getirerek içinden dua okuyor. Şu yöntem büyü yapılırken de oluyor mu bilmiyorum Allah da göstermesin, ben bozulurken şahit oldum.

SD21 Büyünün koyulacağı yerler bellidir, kapı eşiğine duvarlara bakın sirkeli suyla silin. Yastık yorgan yatak altı gibi yerleri temizleyin, evinizde Bakara sûresi okuyun yada youtubedan açın okunsun. Yıkanırken de sirkeli su ile yıkanabilirsiniz. En önemlisi kendisinde büyüden şüphelenen namaza başlasın. Habis ruhların şeytanların namaz kılanla işi olmaz. Şayet bir şey musallat edildiyse de namazla Allahın izniyle kişiye sirayet etmez. Bir hocaya da gitseniz söyleyeceği ilk şey namazlarınızı ibadetinizi aksatmamanız olacak. Çünkü yapılan kişi ibadetten de soğur. Bana büyü yapıldı diyip psikoloji bozmak yerine o habis ile manen mücadele etmek gerekir. Umarım ablanızın sorunlarının büyüyle bir ilgisi yoktur.