Ask_hosmus Mujahide_esved çünkü keyif aldığımız Bi o var, çocuklardan dolayı dışarı çıkamıyoruz bari Bi keyfimize bakalım😂
Bsrkaya Ask_hosmus ahahaa en çok korktuğum o yüzden 2.den sonra hemen sprial taktirmak hatta tüpleri bağlatmak 🤭😂😂
Ask_hosmus Bsrkaya yaşım küçük olduğu için bağlatmak istemedim pişman olurum diye, implant taktırıcam 😅
Yorumcuanneniz sosyolog1kadin buradayım çok yazamıyorum :) 14 haftalık hamileyim bende geliyor valla 🥲
sosyolog1kadin Yorumcuanneniz anammm ondan kidste görünmüyorsun gerçi bende girmiyorum artık oraya. Hadi sağlıkla al kucağına inşallah kaytan bıyıklımmm❤️cinsiyet belli mi bide kaç numara 2 3?😃
Bsrkaya sosyolog1kadin valla onlar da ki Herkül gücüne hayran kaldım zateennn doğurması dert hadi dogurmasini geçtim bakması bı dert hamileliği ayrı bir işkence aman amaaann 😂
Bsrkaya Ask_hosmus kaç yaşındasın bu arada 😂 bence baglat artık 3. Olmuss bu böyleee gidecekk maşallah 😂
Cicekliperde Ask_hosmus ya arkadaşım da bana dedi kesin izle diye. Müptelası olurum diye korkuyorum 😂 çok uzun
Ask_hosmus Cicekliperde youtubeda kısa kısa karşıma çıkıyordu Hürrem falan, dedim başlayayım bi 10.bölümdeyim şuan girdim Bi batağa doğurmadan bitireydim iyiydi😂😂
Sept Mujahide_esved 1 paket içiyordum ama azalttım sanki, artık tütün içiyoruz o yüzden paket hesabı yapamıyorum pek, yarım paket gibi içiyorum gibi geliyo ama.