Miniminibirperi Xlovemax12 uzun süre bebek düşünmediğim için hapti, prezervatifti aynı para gidecek dedim. Belki daha uyguna takan yerler vardır.
CilekliVotka Polyanne Taktırdım bende sonunda ben spirali koyduğunu hiç hissetmedim vallahi boşuna korkmuşum 😂
Polyanne CilekliVotka aynen anlamıyor insan gerçekten ama ne yazık ki bazı kişiler çok korkutuyor ön yargı oluşuyor 😊
CilekliVotka Sessiz_oyuncu Kız taktırdım çok şükür sadece o ilk koydukları makas gibi şey biraz acıttı sonrasını anlamadım bile 😂😂
CilekliVotka Aspirin Kız yok kan tahlili yaptırmadım diye geçen ay takmadılar bana adetli olduğum halde bu sefer de tahlil yaptırdım sonuç çıkmadı diye takmadılar en son adetli değilken kan sonucum çıkınca taktılar 😂
CilekliVotka Mucize2 Kız taktırdım ben adetli değildim sadece lekem vardı bitmiştim ama ağrı acı hissetmedim hiç çok şükür 😂
nobodyy CilekliVotka ben adet değilken taktırdım ama kan testi verdim gebelik gibi bi durum var mı diye. Sanırım bu yüzden adet olunması lazım. Pek emin değilim yanlış bilgi vermek istemem ama ben adet değildim.
CilekliVotka nobodyy Taktırdım bende kan testi verip sorun olmadı 😀 adetli olunca daha kolay takıyorlarmış gebelik durumuyla alakalı değil yine kan testi istiyorlar adetliykende🫶🏻
ketenprenses Yaa bende 6 aydır adet olmuyorum 🙄 geçen şehir hastanesine gittim spiral takmiyorlar adetli değilken Allah’ın cezalari