Havalimanında thyde memur olarak çalışıyordum 4 senedir babamı kaybedince annem psikolojik olarak çöktü ve çalışmak zorunda kaldı sonrasında çocuktan sebep işimden ayrılmak zorunda kaldım temmuz ayında bir salaklık yapıp😔 tekrar giremiyorum çünkü girmek çok zorlaşmış torpilin olacak ocaktan beri iş arıyorum diyebilirim nereye elimi uzatsam hep bir olumsuzluk belirsizlik o kadar bunalıma girdim ki artık herşey torpille dönüyor demeye başladım havacılık mezunuyum elimde bir meslekte yok üstelik avmlere heryere başvuru yaptım belli belirsiz yok yok herkes tecrübe istiyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
İşsizlik , iş bulamama
@Kaansmom keşke birakmasaydin bende bıraktım 20-25 gün olacak ama benim cocuk pskolojik olarak çok etkilendi yemeden içmeden kesildi kıyamadım bakan vardı ama cocugumu üzmek istemedim kreşe falan verseydin keşke iyi olurdu benim canım o kadar sıkılıyor ki evde anlatamam nasıl alışmışım çalışmaya birden çok kotu oldum ama çocuğumun canı sagolsun canm feda yeterli iyi olsun az yerim az harcarım bakarım gül gibi evladıma ama dediğin gibi işte kolay bulunamıyor ben çıktıktan sonra 3 kişiyi işten çıkarmışlar kriz var anlayacağın inşallah gönlüne göre güzel bir is bulursun Rabbım yardimcin olsun
Elifdurununannesi keşke çocuğumu bırakacak biryerim olsaydı ama yoktu daha 16 aylıktı o zaman canım amin
Kaansmom çok zor gerçekten ben de bıraktım bebek düşünüyorum hamileliğim çok zor geçiyor. Pişman değilim cidden zor geçiyor. Ama işi de şimdide kafama takmaya başladım keşke çıkmasaydı diyorum ama er geç çıkacaktım. Özel sektör çok berbat girmesi ayrı çakışması ayrı evde oturması ayrı dert gerçekten