Hanımlar merhaba dün gece eşimin google geçmişine bakarken etkinliğim geçmişine girdiğini gördüm girdim bir şeyler silinmiş sordum da başta elim deymistir yanlışlıkla olmuştur falan dedi sonra biraz tartıştık evet sildim ama ne sildim niye sildim hiç sormuyorsun dedi ben de bilmek istemiyorum dedim. Sonuçta başta zaten ben yapmadım diye yalan söyledi niye doğruyu söylesin ki neyi sildiği ile ilgili sizden isteğim bilgisi olan varsa neyi sildiğini nereden öğrenebilirim sabahtan beri kafamda kurmaktan kafa kalmadı
Bilgisi olan varsa bakabilir mi ?
Etkinlikten sildiğini göremezsin maalesef
rafadanyumurta hadi ya cidden çok merak ediyorum ne sildiğini böyle düşününce de insanın aklına onlarca şey geliyor 😔
_Mandela_ Yani erkekler her şeye çok rahat kılıf uydurur 🤷🏻♀️ hatta zorlasan sana hediye bakmıştım onu görme diye sildim bile der yani
rafadanyumurta kız o doğruysa bile inanmam özel gün olmayacak da düşünüp kendi karar verip bana hediye alacak 🤣🤣🤣
Aspirin yok dün gün içinde silinmiş yani iş yerindeyken silmiş ama orada yalnız değil cinsel içerikli bir şey izleyemez orada