Nebilimne Kızlar senelerdir kendimi Başak Burcu zannediyordum ama ben Aslan burcuymusum bi abla 15 yıldır bu işin içinde çok hakim bu konulara arkadaş olduk o söyledi ben şokumu atlatamıyorum hala 🙈
Yasak_elma Nebilimne Sor bakayım o ablana ben 4 nisan dogumluyum kendimi koc olarak biliyorum ablan beni öküz burcu olarak çıkarrmasın sonra🙈😂
Cicilibicili Nebilimne ya bende akrebim ama pek alakam yok gibi neye göre bakıyor ki o abla 😄25 Ekim benimde
Sedaa Nebilimne bende 15 nisan koç burcuyum ama çok düzen ve temizlik takıntım var, bazen kendimi başak zannediyorum 😂
Nebilimne Bsrkaya kızlar valla diğer burçları bilmiyorum bana atarsa öle bişey bende sizi bilgilendiririm ama valla ben inandım çünkü Başak çok temız benım alakam yok takıntılı degılım ne bilim aslanı okudum aynı ben ya Off bilmiyorum kafam karıştı 😂😂😂
Kbcr Nebilimne ay bende başak burcuyum düzen takıntısı flan diyolar alakam yok bi çok özelliğni taşımıyorm hatta instagramda ağustos başak burcu için şans getirck gbi bi yazıya denk geldm ağustosun ilk gününden beri şanssızlık söz konusu 😂😂😂
Yasak_elma Eskobar Ay bilmemki ne çıkartacağı belli olmaz ezberleri bozuyor kadın resmen🤷♀️😂Ben sorduruyorum bakalım benim için nediyecek😖😀
Nebilimne 1kavanoznutella_ 15 yıldır bu işin içindeymıs çok muhabbet edemedık ama cidden dogru olma olasılığı var