Yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama sanırım en rahat bu platformda konusabilecegim. 5 yıllık evliyim yakın zamanda da anne oldum zorlu bir hamilelik geçirdim öğrendiğimiz andan itibaren hiç birliktelik yaşamadık eşimle sonrasında da 40 gün. Asıl sorun eşimin bunu nerdeyse hiç dert etmemesiydi bunu bir kaç defa dile getirdigimde bebeğimiz ve benim için olduğunu söyledi zaten çok da şevkatli biridir bir de maalesef en başından beri çok düşkün değildi böyle böyle 5 yıl geçti. Ama şimdi bile nerdeyse bir yıl aradan sonra fazladan bir istek yok bazen bir haftayı bulup geçiyor. Geçen gün ilk defa kendisi benim libidom düşük galiba dedi bilmiyorum beni mi istemiyor yeni olan bişey değil dediğim gibi evliliğimizin başından beri böyle ben de akrep burcu bir kadınım çok severim ama artık beni bile geri çekti. Doğumdan sonra birkaç tane vücut çorabı gecelik falan aldım görünce seviyor ateşli bir sevişme oluyor ama gerisi gelmiyor. Napmali bilemedim takviye mi kullanmalı yoksa bu böyle gider mi