Esmeray1 Kızlar az önce youtubede bi video gördüm doktor vajinadan ses gelmesinin normal birşry olmadığını, vajinanın bollaşmış olduğunu söyledi. Afedersiniz ama ilişki sırasında benden ses geliyor. Sizde de bu durum varmı? Yoksa gerçekten bollaşmış mı ?????
sosyolog1kadin Esmeray1 sanmıyorum ya bollaşsa hisseder insan pozisyonla alakalı hava giriyor keğel ekzersizleri yapabilirsin
buralardayenibusely Esmeray1 ses derken tam olarak nasıl bir ses gaz sesi gibi mi yoksa ten teme değiyor onun sesi mi
Amannebileyim Esmeray1 bollaşma olduğunu pek sanmıyorum her pozisyonda olmuyor çünkü genelde daha 2 senelik evliyim doğum vs de yapmadım nasıl bollaşacak ki
Sept Esmeray1 sürekli oluyorsa bi doktora görünebilirsiniz ama bazı pozisyonlarda içine kaçan havadan dolayı olması normal.
Feridee11111 Sept ay biz ilişki yaşadık yattık uyuduk gece bir sesler geliyor benden bildiğin gaz sesi ama vajinadan geliyor ilk defa yaşamıştım aşırı korkmuştum noluyo diye
Amannebileyim Esmeray1 bende de oluyor o ses ama bazı pozisyonlarda oluyor sadece her seferinde olmuyor
Angellove2010 Esmeray1 doggy pozisyonunda oluyor çoğunluk ben inanmıyorum bollaşmadan dolayı diye bence hava giriyor