Yasak_elma Polyannacilik Hatlarına bağlı canım benim ben bütün zayiflar için demedimki bunu🤧🙂Senin hatların belirgin ve yuvarlaksa zayıf olsanda yakışır ama ütü masası gibiysen bilemem🤐🤐
Elifdurununannesi Angellove2010 bence çok fazla eleştiri olduğu için inadına yapiyor ayrıca hatırlamak lazım eskidende bu kadın böyleydi cesur giyinirdi sarışınım klibindeki kıyafete benziyor bu kıyafet hatırlıyorum sesi güzel sahneyede yakışıyor dinlediğimde bir sanatçı yasam tarzi giyim tarzı ve düşünce tarzı olarak beğenmek zorundada değiliz diye düşünüyorum ve o yüzden fazla kafamı yormuyorum 😆😆
fatimaaaa Kuzulkurt çarpıtıyorsun, bu kıyafet normal bir kıyafet değil ama yine de kullandığı sıfatlar düzgün ve seviyeli olsa iyi olur. Ya da ne yaparsanız yapın banane zaten her şeyin çivisi çıkmış.
TombulHatun fatimaaaa kime göre neye göre normal değil bize göre normal olmayan ona göre normal gelmiş ki giyinmiş, şimdi gülşen çarşaf giyen birine hakaret etse aynı tepkiyi oda alır, herkes günahı sevabı biliyor uyuyp uymamak kendi elinde
Cicekliperde buralardayenibusely Ben mi doğrusunu bilmiyorum? Orayı görmedim , farketmedim dedim. Şimdi sana oturup diplomamı mı atayım? Sen şurası yanlış deseydin ben de sana hak verirdim. Sen benim bilgimin olup olmadığını nereden biliyorsun. Bende hata ki ben şurayı gördüm orayı görmedim diye sana açıklama yaptım. Dilbilgisi öğrenmişsin ama üslupsuzsun.
Yokdahanelerrr Angellove2010 ajajjajshs postu okurken haykırdım. Biri diyor orosbu onu linç ederken araya biri giriyor de ayrı yazılır tam linç devam derken biri geliyor de birleşik yazılır alttan biri diyor ben muhabeciy ajahhajaksjb valla çok güldüm
Angellove2010 Yokdahanelerrr vallaha bir post paylaştım ortadan kaybolanlar bile çıktı rekor kıracaz az kaldı 😂
Yasak_elma Eskobar Yani okadar para var elinde ve heryerine kolaylıkla estetigi bastırıyor neden biraz göğüsleriyle poposunada yaptırmıyorki🤔😀Giydiği yakişır enazından deyilmi?😃
Yasak_elma Polyannacilik Oyy kiyamam kız kirarmiyim ben seni hiç şaka yapıyorum çirkin kadın yok bunu unutma bizim herrr halimiz guzel biz kadınlar çiçegiz çiceklerde çeşit çeşittir😉🤗