Merhaba arkadaşlar üç gün önce eşimle tartıştık telefonda işteyken
Akşam iş çıkışı benim iş var geç gelirim yemeğe beklemeyin beni dedi. Bende ne işin var dedim ben ne iş yapıyorum sana hesap mı vereceğim işim var diyorsam işim vardır dedi. Kendi dükkanımız var arada orada çalışıyor. Ben de dükkanda olacaksın yani öyle mi dedim
Atladı havaya küfürler etti bende watsap tan engelledim. Normal mesaj yerinden mesaj attı.
benim karım değilsin sen
nerden evlendim seninle
Allah’a And olsun ben başka kadınla mutlu olacağım.
başka kadın bulacağım ( bende Gülen emoji koyup demek ki bulmuşsun da karına böyle konuşuyorsun dedim )
evet buldum başka kadını seviyorum
bu akşam da onunla olacağım eve gelmeyeceğim dedi
benim sahibim yok hayatımı mahvetmene izin vermem haddini iyice aştın sen falan dedi
Hiç cevap vermedim engellemiş beni heryer den
1 saat sonra falan engeli kaldırmış aradı bi kaç sefer metro marketten bişey lazım mı diye. Dükkana market alışverişine gitmiş belli oldu.
Eve geldi hiç yüzüne bakmadım. Ertesi gün kaynım bizde kaldı. Mecbur konuştum. Benim için sevdiğim şeyleri falan sipariş ediyor sen seversin senin için aldım falan yapıyor yine mecbur kalmadıkça muhattap olmadım inadına da internetten 3 bin TL falan alışveriş yaptım hiç sesini çıkarmadı
iki tane kızım var biri 1 yaşında diğeri 6 küçük kızım bu ara huysuz beşiğinde yatmıyor bizde büyük kızın yatağında yatıyoruz o da babasıyla yatıyor dün bizimle yatmak istedi bende mecbur kocamın yanında yattım neyse yattık bi saat sonra falan bana sakso çeksene diyor ( cinsel hayatımız gayet iyi normalde )
Bende ben senin seks işçin değilim dedim yapmadım. Normalde seks düşkün olduğum için yaparım sandı. Baktı ki yapmıyorum sen kendini şaşırıyorsun arada dedi bende hiç oralı olmadım yattım uyudum.
Bu gün de normalde 1.30 da evde oluyor öğlen Antalya’ya maça gidecekmiş bende açtım ağzımı yumdum gözümü mesajları güzelce döşedim.
Linçleyeceksiniz hala bu adamın evinde mi kalıyorsun diyeceksiniz evet haklısınız ama çok denedim biz boşanamıyoruz bi kaç büyük kavga da denedik ama olmuyor yani. Bana karşı sevgisi var ne istersem alır yapar ama sinirlendiğin de gözü hiçbişey görmüyor ağzından ne çıkıyor duymuyor ama artık yoruldum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sessiz köşemde oturayım diyorum yapamıyorum. Yorumlarını bekliyorum