Şimdi kızlar ben tüylü bi kadın olduğum için haliyle tüylerimden çok cekiyorum🤷♀️Çok vakit kaybettiriyor ve cok fazla acı çektiriyor hemen çıkmasıda cabası😖Bende dedimki kızıma karınca yumurtası yağı süreyim ilerde genç kız olunca kaymak gibi tüysüz tertemiz olsun kılla tüyle ugraşmasın yavrum.10 aylıkken sürdüm kızıma tüm vücuduna iki şişe bitirdim ara ara sürdüm şuan 1 yasında.Normalde bebeğin kırkı çıkmadan veya bikac ay içinde sürülmesi gerekiyormuş ama ben korktum kızıma zarar verir bebeklerin teni hassasya hani daynamaz yan etki gösterir diye biraz büyümesini bekledim 10 aylıkken sürdüm sizce faydası olurmu?Ha bu arada yagları büyük bilindik aktarlardan aldım öyle kıytırık yerlerden almadım.Bandurollü ürünlerdi yani.Aranizda vakti zamanda karınca yumurtası yağ uygulanmışınız varmı veya bebesine uygulayan?
Bebeklere karınca yumurtası yağ
Yasak_elma ay hiç uygulamadim güvenemedim açıkçası sürekli kendi sutumden sürdüm heryerine , ama faydasını görürsün bilmiyorum araştırmak lazım tabikide dene
Polyannacilik Anne sütü benim bildiğim bebeğin kirpiklerine sürülüyor hani gür olsun uzun olsun diye vücuda sürulünce kız daha cok tuylendirme çocugun kıl kökleyini besleyipte😀😀
Yasak_elma ama 40 içinde anne sütü sürülen bebeklerde kil tüy olmazmış ben öyle duydum sürdüm valla 🥳😂
Polyannacilik İnsallah dediğin gibi olur çiçeem😃😇
Yasak_elma yağı işe yaramaz diyorlar. Yumurtasını sürmek lazımmıs. Annenin arkadaşı kızlarına sürmüş hiç birinde kıl yok. Arkadaşımın annesi de sürmüş bir kızına. Onda yok arkadaşım da var. Ama yumurta sürmüşler yağ değil.
Yasak_elma bence faydasi olur diye düşünüyorum, benim annem cocukken tarlaya gittiklerinde karınca yuvasının etrafindaki toprağı kollarina bacaklarına sürermiş teyzemle birlikte, her tarlaya gitmesinde sürerlermiş. Çocukmuştu o zamanlar tabi, 10 yaşlarinda felan. Bekarken felan hic kıl tüy almazmiş. Sadece özel bölgesini alırmiş, bıyıklari bile hic yok annemin, şuan kollarinda bacaklarinda hic tüy yok. Bende kızıma sürmek istedim ama daha teni hassas diye korktum birsey olur diye. Karınca yuvasi bulsam toprağini sürerim ama 😂 benim kaynanam da cocuklarına yeni doğduklarinda karinca toprağını sürermiş sonra kundaklarmiş, görümcelerimde de öyle fazla tüy yok, tek tük sadece 😂 anneme kızıyorum halen, niye bize yapmadın bu iyiligi diye.
Benim kızımda şuan 27 aylık. Bu yağdan sürsem fayda eder mi acaba ,
Sedaa Toprağı bile faydalıymış demekki direk karıncanın yumurtasını surseymiş birtane bile olmazmış🙂Inşallah kızımada faydası olur annesinden ona ömür boyu kullanabileceği en güzel hediye olur😇10 yaşlarında bile fayda ettiyse 27 aylıkkende faydası olur bence bebek cünkü daha.Dene bence büyük ve şubeleri olan aktardan al ürünü öyle yerler orjinal satıyordur
İlla küçük yaşta mı sürülmesi gerekiyo ? 😅şimdi sürdek iş işten geçmiş sayılır mı ? 😅
Emommom Yumurtasını keske bulabilsemde sürsem ama öyle bi imkanım yok piyasadaki ürünler boşuna değildir heralde bi faydası olmayacaksa neden üretsinlerki?
Sutlucikolati Bebeğin kaç yasındaki yani ergen olmadığı surece sürülebilir ömürlük olması için.Ama bebekken sürülen tabi daha etkili oluyormuş bebek oldukları için daha kıl kökleri olusmadığı için
Yasak_elma denicem ya valla, 😂
Ben çok günahmis diye biliyorum o yüzden hiç denemeyi düşünmedim bile inşallah faydası olur 🤍
Bsrkaya neden gunah olsunki ona varana kadar aldigimiz nefes bile gunah bu devirde
Yasak_elma yok kız kendim için 🤣🤣
Sutlucikolati 😂😂Kendin içinde deneyebilirsin ama ağdayla epilasyon yapman lazım ve enaz 6 7 ay sabırla kullanman lazım canım iste ozaman seyrelme oluyormuş
Yasak_elma aman seyrelsinde 1 sene kullanıyım 🤣 teşekkür ederim canım deniyim bi ben 🤣
Sutlucikolati Nedemek canım dene tabi😇
Yasak_elma piyasa da faydası olmadığı halde üretilen bir sürü ürün var 🤷🏻♀️ Amaç para kazanmak. Maalesef üretilen her şey işe yarıyor diye bişey yok. Bilmiyorum belki faydası vardır ama bende söylediğim zaman yağı olmaz dediler hep 🤷🏻♀️
Bsrkaya kıl almakta günah o zaman