- Düzenlendi
Evliliğinde mutsuz olan varmı dertleşelim .😥😥
Evliliğinde mutsuz olan varmı dertleşelim .😥😥
Neden mutsuzsun ayrıca evli olup da mutlu olan var mı 🤭 bekarlık sultanliktirr 😂
@“Banuyildirimmi”#p710031o ne be azdınmı meee liyon😂
S_evim48 bence tamamen doğru insanı bulmayla alakalı birsey insanlar aşık oluyor deli gibi düşünmüyorlar acaba uyum sağlar miyiz bu benim için doğru insan mı değil mi evliliği taşıyabilir mi Allah korkusu var mı aile terbiyesi almış mı genel düşünmüyor insanlar sonra boşanmalar oluyor malesef 🙄
Bence birçok insan mutsuz bekarlar bu işin böyle olacağını bilse bence asla evlenmezler .ben babamdan yaşadık mutsuzluğu ama inat ettim ben böyle evlilik yaşamayacağım diye gel gör bende aynı durumdayım.ve çok acı ki biz kadınlar aman aldatmadı aman dövmedi diye diye devam ettiriyoruz ama kırılan hep biz oluyoruz .Baba evinde mutlu bi hayat geçiren varsa evlenmeyin .Ben zor bi insanım herseye susup katlanan biri olmamama rağmen psikolojim bitik durumda
S_evim48 Allahin kezosu me yani ben inglzce yazdm
Kız kezoşş anladım şaka yaptım azdınmı yazdım sende hemen kezoş ettin de kezoşlsrın neyi varmış.
S_evim48 Ben o kadar mutsuzumki şuan ağlıyorum bu saatte ama eşim uyuyor inanın valizimi toplayıp şu saatte sessizce gidesim var ama nereye gidebilirim ki kucağımda küçük bir bebekle ? Anne yok baba yok hiç kimse yok. Bugün eşime istemiyorsan zorlama boşan böyle yalan dolanla beni yormaktansa dedim bana verdiği cevap boşayımda çocuklarımı sokakta sefil et oldu çok ağrıma gitti bir gün boşanıcam ondan hem her haltı yiyor hemde kendinde böyle davranmayı hak görüyor 😔 Sürekli güçlü olmak için çabalıyorum ama yapayalnız olunca insanın direnci kalmıyor 😔
sevimsizpandaaa her haltı yiyor derken ne yapıyor mesela
Popy_ Alkol içiyor sürekli yalan söylüyor işteyim deyip arkadaşlarıyla içmeye gidiyor. Kadınlara bakıyor daha ne olsun. Saçma sapan uygulamaları yükleyip onlara giriş yapıyor. Bazen çok iyi davranıyor bazen sabaha kadar ağlasam yüzüme bakmıyor. Annesinin babasının bana yapmadığı kötülük kalmadı ama onlar iyi oldu ben kötü oldum onlar için bana laf söylüyor. Eve bir gün erken gelmiyor bişey olsa yapayalnızım. Erken geldiği zamanda annesi gile gidiyor çoğu zaman bana demiyor bile çalışıyorum diyor. Bana haksız yere söylediği laflarda cabası. Daha sayacak çok şey var 🥲😔
sevimsizpandaaa 🥺 arkanda durabilecek kimse yok mu burda evliliği konusunda net herşeyini bilmeden kimseye Boşan yada boşanma diyemem ama senin durum çok farklı bebeğin var mı
Popy_ Maalesef yok babam ben küçük yaştayken öldü annemde bi adamla evli kimseyle görüştürmüyor 😔 Evet var iki tane hemde. İnan bana o kadar şey yaşadımki o kadar şey yaşattılarki bana anlatsam buraya sığmaz çok uzun olur. İki tane bebekle nereye gideyimki o kadar dua ediyorum ki ya şu adama akıl ver yada bana bi çıkış yolu ver Allah’ım diye. Tek başımayım akşama kadar bir evin içinde çocuklarım birde ben eşim zaten varda yok yani kimse gelip yoklamz beni öldünmü kaldınmı diye ölsem yada başıma bişey gelse bu çocuklar babaları gelene kadar başımda bekler ağlamaktan nolur o çocuklar siz düşünün. Eşimde zaten erken gelmez. O kadar dua ediyorum ki evde yalnızken bana bişey olmasın çocuklarım korkar akşama kadar naparlar diye birisi 2 yaşında biriside yeni doğdu zaten 😔 Daha neler neler düşünüyorum bazen ölsemde kurtulsam diyorum ama sonra ben ölürsem çocuklarıma kimse bakmaz rezil ederler ortalıkta diye Allah’ım sen sakın kabul etme istemeden kalbimden geçsede kabul etme diyorum. Daha yaşım 22 hayatım bir evin içinde böyle bir kocayla bitiyor resmen herkes eşiyle gezerken bayramlarda bile bayram yaparken ben izliyorum o kadar zorki
sevimsizpandaaa sadece şu anlattıkların bile acıklı bir film gibi geldi biliyo musun anca filmlerde olur diyebileceğim bi hayat Allah yardımcın olsun sakın ölmeyi isteme senin imtihan ın eşin bunu sakın unutma Sabrın sonu selamet sana kim neyi yaşatırsa onu yaşamadan ölmez Allah ın adaleti var sen ölürsen olan bebeklerine olur Allah bağışlasın seni onlara onları sana 🤲 eşinin ailesi de bir halt değilse bu arkanda durabilecek kişilerle görüş bu böyle olmaz daha benden de küçüksün kolay mı onca şeyle tek başına mücadele etmek
Popy_ Daha daha neler var bir bilseniz 🥲 Evet o yüzden çocuklarım için ayakta duruyorum onlar için herşey. Arkamda duracak hiç kimse yok derlerya umut fakirin ekmeği diye benimkide o hesap birgün gün olacak devran dönecek umuduyla işte bekliyorum yorgunluktan kendimi inanın 80 yaşında hissediyorum ama bir gün herşey güzel olacak inşallah 🥲🤲🏻🙏🏻