Daha once de yazmistim. Ama hem uygun fiyatli hemde bikini bolgesindeki killari azaltip yada tamamen yokeden tarzda bir lazer epilasyon cihazi kullanan var mi ? Tavsiye ?

Elifprt Philips Lumea övülüyor birde ona benzer cihazlar genelde evde lazer görevi görüyor bildiğim kadarıyla

Elifprt ev tipi lazer epilasyon aleti kılı bitirmez sadece uzamasını geciktirir belki çok uzun süre kullanılarak azaltabilir

Elifprt Philips icin cok guzel yorumlar okuyorum bende buz lazer icin randavu aldim ama googleden yorumlara bakiyorum çoğu insan tamamen bitmiyor biter gibi oluyor sonra yine geliyor vs yazinca baya korktum ama evde lazer icin baya olumlu yorumlar aliyorum bilmiyorum bende cok kararsizim

Hayat_ ben daha once baska kimseye agda lazer vb seyler yaptirmadim. Yaptirmakta istemiyorum acikcasi. Orami burami acmak istemiyorum cok rahatsiz olurum zaten. Gidene yaptirana saygim var. Ama bana gore degil

Elifprt bende sırf bu yüzden lazer makinası almak istiyorum burdan bikaç kişi memnundu artık bende uydum onlara emzirme sürecinden sonra alcam kesinlikle philips lumea almayı düşünüyorum bitirmesede en azından elimin altında makina olur alırım sürekli

Elifprt tamamen bitmedigi dogru ama düzenli kullanunca jiletle alıyorum bazen cok ince geliyor hatta gec bile cıkıyor arada makinayla al 1 ay rahatsın arada jiletle tertemiz valla aldımda rahatladım evlenince tabi beyler temiz vucutlu kadın seviyor.. bence al düzenli kullan cok inceltiyor seyrek cıkıyor

Elifprt aynen bende kimseye genital bölgemi acmam utanırım rahat edemem ama bu lazer aleti gercekten cıkartanın allah işini gücünü rast getirsin😂

AksoyS hangi marka kullandiginiz sizin. Hepsi ayni etkiyi yapiyo mu ki