Kizlar tavsiyeleriniz icin teşekkür ederimm kesinlikle sizi de haberdar edeceğim o günü atlattiktan sonra🤣🥰🥰

Glcan_trr İlk ilişkide sadece birbirimize dokunuyorduk daha nikahımız yoktu kaçarak evlendim ben nikah tarihi bile almamıştım yüzeysel şekildeydi yani sonra ne olduysa anlamadım bir anda gelişti her şey ve ben korktum sonuçta ilk defa olan bir şey o an hiçbir şey düşünemedim tuvalete gittim hemen ordayken kan geldi sildim yıkadım çıktım eşim sordu olmuş mu diye olmuş dedim o günden sonra hiç lafını açmadı başkası olsa en başta inansa bile sonradan her kavgada lafını açardı ben görmedim vs diye kız kardeşinizin başına gelen gerçekten çok rencide edici bir şey onun yerinde olsam bu yüzden hastaneye götüren eşim adına çok çok utanırdım hatta kabul etmezdim inanmıyorsa baksın hayatına şimdi nasıllar peki

Rana_elis namusu iki bacak arasında arayan bir zihniyet 😂😂😂 gerçekten komiksiniz sırf o kan geldi diye bir insan namuslu olmuyor maalesef vajinal ilişki haricinde bir sürü ilişki çeşidi var ve hiç birinde zar bozulmuyor böyle olduğunda da namuslu sayılıyordu okey 👍

Amannebileyim biliyor musun kız kardeşimde kaçarak evlendi babam yıllarca konuşmadı kimler kimler araya girmediki gelse bile babam kabul etmiyecekti ama çok şükür araları düzeldi babamla bu sefer babam eğer olmuyorsa bırak gel diyor 2 çocuğu var ve maalesf araları iyi değil mal gibi sıkıntılı birşey olan olmuş 1 çocugun var artık ona çocuk getirme dedik ama kardeşimde salak kalktı yine getirdi doğumuna 1 hafta kala öylece bırakıp gitti sözde çalışmaya doğum zamanı yanında bile değildi sen düşün

Rana_elis neye göre kime göre bu namus kavrami valla bakire olupta her boku yiyen namuslularida biliyoruz artık aşın şu kan meselesini o bi damla kan yüzünden kac kadin hayattan koparildi

Rana_elis Bu ne biçim yorum, kadın kadına bunu diyorsa vah halimize. O zaman eşlerimiz nasıl kanıtlayacak kendisini ? Adam yapınca aferin şak şak da kadın yapınca mı değil. Hepsini geçtim ilk ilişkide kanamayan var ya da kan akacak diye bir kural zaten yok o zarın yapısı ile alakalı bir durum. Bence kanın neden geldiğini oturup araştırın ona göre yorum yapın. Umarım bir kızınız yoktur. Yoksa vay haline siz kapıda beklersiniz bu gidişle yoksa. Gerçi geline de üzüldüm simdiden Allah sizin gibilerin eline düşürmesin.

Glcan_trr kaynana olacam şeytan sabahtan kapımızı çaldı gelip yatak odama girip baktı

Eee geceden çarşafı değiştirmedin mi ? Sorunca attım çöpe git çöpten al deseydin eşimi alakadar eden şeye sen neden bu kadar takıldın deseydin

Sekerpare O zaman eşlerimiz nasıl kanıtlayacak kendisini ?

@Rana_elis Allah için cevaplasana hadi ? Sen bakireydin “namusluydun” eşinin de ilki miydin ? 🤣 nerden anladın ilki olduğunu ? 🤣🤣 ya bırak Allah aşkına Allah akıl mantık versin sana 🤣

Metesra kana bak sen gelmişmi gelmemişmi sonuçta kan mühim kan hayattır 😂😂😂 merak ediyorum kendi evlendiğinde bu durum nasıl oldu kesin bunlar çarşaf falanda sermişlerdir tele 🤮

Sutlucikolati maalesf keşke diyebilsem buralarda bunu diyemiyoruz adet yapmışlar burda saçma sapan şeyleri ve en bide hanfendi kanı beğenmedi az dedi bende kurban kesmedik dedim sırf bu lafım yüzünden günlerce gelip gitmedi kurtuldum sanmıştım ama geri geldi yılan karı

Glcan_trr az mı? Benim çoktu da çok olmasının damarlarla ilgili olduğunu okumuştum. Normalde çok az açık pembe olur diye okumuştum. Senin kaynana tam gerizekalı kusura bakma da. Terbiyesiz hem gelip bakıyor hem de beğenmiyor. Hadsiz

Eskobar o kan akacak arkadaş! Lütfen yani 🙄 bide şey var, imam nikahı kıyıp gerdeğe giren müthiş müslümanlar, çünkü imam nikahı rahat rahat sevişmek için 😂

Cicekliperde kız ne kusuru az bile soyledin Allahından bulsun zaten 2 yıldır ilişkimi kesişim konuşmuyoruz arsız karşılıklı oturuyıruz bana sürekli beddua küfür eder duyuyorum evime almıyorum diye e eşimde konuşmuyor neler neler yapmadıkı ah ah o kadar pişmanımki karşılıklı oturduğumuz için nefret ediyorum Allahından bulsun

Glcan_trr Allah yardımcısı olsun ne oldu peki ayrıldılar mı beraberler mi benim eşim sağolsun ne dersem yapar bir sıkıntımız yok 2 sene oldu evleneli 😊

Rana_elis belki duymuşsunuzdur davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer kalmamış diye namus iki bacak arasında asla değil bakire olup kanama geçirmeyen onlarca insan var belki eski dönemlerde sırf bu yüzden öldürülen kadınlar bile olmuştur belki bir kadın olarak böyle düşünen hemcinsim olduğu için ben utandım

Esrakaya kimseden saçma hikayeler dinlemeyin hayatınızdaki en zevkli gece olabilir😊Rahat olun akışına bırakın erkek ne yapacağını bilir.Sizin çok bişey bilmenize gerek yok.