Merhaba hanımlar kişisel bakım rutinleriniz neler?
Ben başlayayım makyaj yapmayı sevmiyorum çok nadir yaparım🫠
Sabah uyandığımda yüzümü la roche posay yüz yıkma jeliyle yıkıyorum sonra güneş kremimi sürüyorum.
Sabah ve akşam uyumadan önce estee lauder göz bakım kremini sürüyorum.
Haftada bir kez the ordinary peelingini yapıyorum.
Her duş sonrası victorias secret aqua kiss losyonunu sürüyorum.
Saçlarım için haftada bir argan yağı ve hindiz cevizi yağı ile maske yapıyorum.
Düzenli olarak duştan sonra oxiplexx protein sütü sıkıp öyle düzleştiriyorum kokusuna ve saçıma verdiği parlaklığa gerçekten hayranım.
Benim bu kadar sıra sizde 👇🏼🌸
Kişisel bakım rutinleriniz?
Yagmurrrr ilk yorum benden 😊
Cildim kuru ve hassas olduğu için sabah ılık suyla yıkıyorum yüzümü sonra nemlendirici sürüyorum gün içinde güneş e çıkmam nadiren olur oda güneş kremi kullanmıyorum (şimdilik ) akşam yüz temizleme Jeli+ nemlendirici uyguluyorum .
Duştan sonra vücut losyonu+ saç kremi
Yagmurrrr bende fazla makyaj yapmam, sadece özel günlerde bb krem ya da fondoten sürerim, evde genelde sadece rimel ve ruj sürerim o kadar.
-Sabah kalktigimda yüzümü yikadiktan sonra güneş kremi sürerim.
-Her akşam yatmadan önce c vitaminli yüz yıkama jeli ve yüz yıkama fırcasiyla masaj yaparak yüzümü yıkarım, daha sonra asitli tonik ve nemlendirici sürerim, dudağıma nemlendirici sürerim. saçima da yine her akşam argan yağı sürüp tarayıp yatarim.
-Haftada 1 kez yüzüme yumurta maskesi yaparim,
-2 haftada bir aktif karbon siyah maske yaparim.
-Yine haftada 1 defa el ve ayaklara pleeng yapiyorum.
-Her duşta saçıma saç maskesi sürüyorum. Ve her duş sonrasi vücuduma bebek yağı sürüyorum.
Yagmurrrr ozellikle yüzümde makyaj varsa cift asamalı temizlerim cildimi. cilt ihtiyacıma gore rutinlerim ürünlerim var onları kullanıyorum bakıyorum neye ihtiyacı varsa veriyorum .mutlaka düzenli vücuduma kuru fırca yapıyorum yıllardır ve her aksam nemlendiririm tüm vücudumu .kokuya cok onem veririm özellikle vücut kokusu ama hep ve sadece kremlerle degil cünkü iyi degil o kadarı, koku için yaptığım seyler var. onun dışında yüz ve goz maskeleri cok severim heleki goz maskelerini dolaba koyup soguk soguk kullanmayı. saclarıma bakım yapıyorum.diş beyazlığına ozen gösteriyorum onun için ürünler kullanıyorum. el tırnak cok onemli benim için el bakımı ve ayak bakımı yapıyorum daha cok sey yapıyorum ben 😂