CilekliVotka Kızlar ben elimle bunu kontrol edeyim dedim de bi bakıverdim ipine bakarken 😂 sanki spiral taktırınca kısalmış vajinam içerden öne gelmiş gibi 😂 anlatabildim mi bilmiyorum ama 😂😂😂 normal mi 😂😂
Yasak_elma CilekliVotka bende kullandım vakti zamanında spiral ama vajinam hep olduğu yerde duruyordu baska yerlerime kaymamıştı eşim eliyle koymuş gibi buluyordu gene hep😂😂😂
Mrv01 CilekliVotka bir fotoğraf alabilir miyim ahsjdjdjf şaka şaka 😂😂😂 belki öyle daha iyi olmuştur güle güle kullan 😂😂😂
CilekliVotka Yasak_elma Ya öyle değil sanki kısalmış gibi hani bu vajina uzunluğu var ya hah o işte 😂😂😂
CilekliVotka Mrv01 Yav ama beni anlamıyorsunuz yapma böyle bana ağlarım 😂😂😂 vajina uzunluğu var ya hani ondan bahsediyprum ya o işte 😂😂😂
Yasak_elma CilekliVotka O şeyden dolayi sana öyle gelmiştir ipini uzun bıraktıysa doktor eline deyince bian o hisse kapılmış olabilirsin spiralinin ipi uzundur kontrole gidince kısaltırırsın o his oluşmaz birdaha
CilekliVotka Yasak_elma Aaa olabilir bak hiç düşünmedim onu kız sağol valla gidince söyleyeyim de kısaltsınlar 😂🫶🏻
CilekliVotka Yasak_elma Daha kavuşmadık ya biz eşim başka şehirde çalışıyor o yokken taktırayım dedim başıma bela oldu 😂😂
ketenprenses CilekliVotka aslında spiral kaymisti 2 ay randevu bulamamıştım ve yan etki yaptı bende baya bel ağrısı baş ağrısı felan ozelede gidemedim. Hopp çektim ama o gün bugündür regl olamıyorrum
Nur29 ketenprenses kız dün de benim elime spiralin ipi geldi ama bildiğim cikicak kaymış belli tuvaletimi yaparken bile batıyor o derece yeni farkettim kendim alabilirim sandım sonra korktum ebeyi aradım kendin sakın elleme kontrole gel dedi kasıklarım inanılmaz ağrıyor 🥴moralim geceden beri çok bozuk utanmasa spiral kendi çıkıp tuvaltete dusucek
moonlight_moon Nur29 benimde öyle oldu batma falan yok ama ipi elime geldi bugün. Ne yaptınız acaba kaymismiydi