Kdndmkdkd Monimom valla canım işte ortakdı ya insta şifreyi falan değiştirmiş demiştim ya sonunda giriş yaptım mesejları okudum arkadaşıyla eğer doğruysa 2 gün sonra gelcek öyle yazmış çünkü eğer gelmezse zaten kendini belli eder ve döndüğünde beni bulmaz bu kadar net yani
Monimom Kdndmkdkd istegram şifresini değiştirince senin bulduğundan haberi varmı canım kızma ama eşine dikkat et ben senin postlarini okudujtan sonra şüphelendim senin eşinden
Kdndmkdkd Eskobar öyle de canım işte psikolojik benim anlattım ya sana sevgi görmedim en ufak güzel söze bakışa herşey gidiyor bende sinir kızgınlık engel olamıyorum kendime 😖
Kdndmkdkd Monimom evet canım öğrendi girdiğimi bidaha değiştirmedi şifreyi işte bi arkadaşına demiş işte 3 gün sonra gelicem yazmış onu silmiş o mesajı ben gördüm mesajı bakalım gerçekten süpriz mi yapacak
aykirikadin loş ışık ve ortam,rahatlatan şeyler.. ama gece gündüz farketmez… zevk alıyoruz.. mutfak tezgahı muhteşem…:)
Romantik_prenses Kdndmkdkd bizim bazen ışık açık oluyor bazen kapalı ama loş kırmızı ışık var onu açınca ayrı bir hava oluşuyor