Kızlar kızım sürekli biseyler yerken üzerini batiriyor, ben yedirirken de şekilden şekile girdiği için yine üstü başı batıyor normal deterjanlada çıkmıyor sıcak suya isliyorum karbonat sabun falan yine çıkmıyor özellikle yemek yağı lekeleri bime vanish gelecekmiş kullanan ya da başka bisey öneren var mi ? Help mee!
Leke çıkarıcı tavsiyesi
Cicilibicili sıcak su onu daha kalıcı hale getirir o yüzden soğuk suyun altında beyaz banyo sabunları varya hacı Şakir ben onunla akıtıp makineye öyle atıyorum mis gibi çıkıyor
PiTi yaa bunu bilmiyordum, olmuş olanlara fayda etmez ama sanırım değil mi
Cicilibicili yine de bir dene ama fayda edeceğini sanmıyorum bi kaç tişörtte beklemiş lekelere karbonat üstüne sirke döküp bekletmiştim o çıkartmıştı bir de bulaşık deterjanı da iyi ama en güzeli beyaz sabun
Cicilibicili bende durıyım şurda
- Düzenlendi
Cicilibicili ben bu tür lekelerde eya clean kullanıyorum.leke üzerine biraz sıkıp bekletiyorum lekeyi çıkarıyor.benim eşimde sürekli gömleklere şekerli çay damlatır hele birine boydan boya damlatmış nasıl becerdiyse herşeyi denedim çıkarmadı sonra bu aklıma geldi o günden beri devamlı kullanıyorum
PiTi deneyim,teşekkürler 🌸
Eye clean en iyi leke çıkarıcı halilara tisortlere çok ama çok memnunum kurtaricimmm 🤍👌😚
https://ty.gl/9a79jftwef
Bebegimin kıyafetlerini ilk bununla yıkıyorum sonra kendi deterjani ile o ek gıda lekeleri gitti tamamen tek yıkamada gerçekten yeni gibi oldu ne yaptıysam geçmedi en son bunu aldim ve kendi beyazlarımızda bile kar gibi sonuc oldu
Cicilibicili Bulaşık makinası parlatıcısı kuzum👌
Goat deterjan olan değil genel temizlik yazıyor o dimi canım?
Bsrkaya Bi arkadas daha önermiş ona bakicam teşekkürler 🌸🌸
Pembishhatun teşekkürler 🌸
Yasak_elma geçmemiş olan lekelere de fayda ediyor mu acaba canım
- Düzenlendi
Cicilibicili Yani çoğu lekeye fayda ediyor eski lekelerede ediyor.Lekenin üzerine sık çitile öylece at makinaya ben öyle yapıyorum canım.hem ucuz hem etkili çözüm👌💐
Cicilibicili Hatta halına,koltuklarına bile kullanabilirsin direk sık sonra bol suyla sil
Cicilibicili 
Kullandıgim bu canım
Cicilibicili bende daha bugun bişey demedim lekeler baya baya gitti hatta foto bile atabilirim yani o derece kıyafetler leş gibiydi bir kova aldım elbisenin lekeli yerlerine önce asperox sarı güç sonra o vanısh den almıştım bende BİM’den ondan döktüm birde aspirin oluyor kırmızı bidonlu lekeli yerlere bunları döktüm attım kovaya tek tek yaptım tüm kıyafetlere sonra kovaya attım üstüne bi tane tablet bulaşık makinası tableti üstüne kova dolana kadar sıcak su döktüm bir saat bekledi sonra makinaya attım yıkadım baktım çıkmış hepsi gerçekten bende çpk şeyi denedim bu fayda etti
Yasak_elma denendi onaylandı annemlerde,salata suyu damlatti üzerine hemen döktüm çıkardı 😅sağol kuzu😅🌸
delikcorap kız çürümesin çamaşırlar 😅