24 yaşındayım. Bu yaşıma kadar sivilce ne bilmezdim. Yüzüm bebek gibiydi yani hiç bişey yapmayıp günde 5 litre su içtiğim için mi bilinmez. Son 1 aydır yanak kisimlarim iltihaplı sivilceden geçilmiyor. Moralim bozuk, asit serum tonik kullanmaya başladım ama kâr da etmiyor gibi anlamadım. Her gün yeni bir sivilce. Hormon bozukluğu yapar mı?

bbg kız günde 5 litre su nasıl içiyorsun 😱
    Ben en fazla 2 litre içebilirim çok su içmekte az su içmek kadar zararlı çünkü böbreklerin sürekli çalışmak zorunda kaldığı için zarar görüyor

bbg bende 24 yaşındayım senelerdir hiç çıkmaz di şuan kocaman çıkıyor acıyor. Doktora gidicem ama emziriyorum bişey de kullanamam

bbg bende çok sivilce sorunu yaşadım. Doktora gittim defalarca verdikleri hiçbir işe yaramadı. Daha sonra arkadaşımın kullanıp memnun kaldığı ilacı kullanmak istediğimi söyledim doktora. Tetkikleri yaptı kullanmam için bir engel yoktu tam 9 ay kullandım. Tek sorunu tedavim bittikten 1 yıl sonra hamile kalabiliyorsın yoksa çocuk engelli olur demişti. Her neyse kullandım 3 sene oldu bıraklı yüzümde Tek sivilce siyah nokta yok. İçerden müdahale gerekiyor yani sabun tonik yoksa maske hiçbir işe yaramıyor . İlaç tedavisi şart