Kızlar merhaba ben eşim gece duş alıyorsa şüpheleniyorum. Acaba uygunsuz şeylermi izlediki die. Sizdede oluyormu? Benmi çok şüpheciyim acaba!
Şüphe
TMi yok artık ya. Adam gece duş alıp yatıyordur. Sabah alsa bu kez de rüyasında mı gördü diyeceksiniz.
TMi ben sadece gece duşa girebiliyorum takıntı haline getirdim ne alakası var ilişkilerinizi irdelemeye yer arıyorsunuz
- Düzenlendi
TMi Bence aşırı şüphecisin böyle şeylerde insanı emin ol yorar seni yıpratır. Bazen ben bile her gün duş almama rağmen gece yatmadan tekrar bi duşa girer serinler yatarım ördek gibi devamlı sudayım esimde aynı şekilde ama kalkıp gece neden dus aldın diye sormam, çok abartı böyle ufak konulara bence kafanı takarsan olan sana olur kendini üzdügünle kalırsın be canım
TMi duş almasıyla bunu nasıl bagladin birbirine egerki başka supelendigin birsey varsa bilemem ama bundan sana malzeme çıkmaz boşuna ilişkini yıpratma
TMi işten gelir gelmez her akşam duşa girer girmezse sıkıtnı terli terli adamlar nasıl dursun hemen kötü düşünce 5 yıldır evlıyım eşim her işten gelince dus alır rahat etmez