Deleted_1 Eskobar benimkininde ablası burda işi buraya yakın hayatta gelmez🤦♀️ Bide ben buraya çok alıştım 😂
Rouge Eskobar hahahaa adam seviyor sseviyoor😂bırak adamı😂benimki tükürük degil tüm yanağımı kaptırıcam gibi hissediyorum kıpkırmızı oluyor zaten dokunsan da kızarır hemen .abilerimi annemi goruceksem böyle öpmesini hic istemiyorum fıtık oluyorum
Eskobar Rouge fıtık etmek için yapıyolar zaten heralde😂😂 bazen üstüne bacağımı atarım ayda yılda durmaz hemen yapışır bende huylanıp tepik attığımda suçlu oluyorum😂😂😂 bide banane diyo 😂
Rouge Polyannacilik yaa cidden yinede yazmanız o kadar tatlı ki posttan cok daha onemli asırı tatlısııın cok teşekkür ederim ❤️🌸
Deleted_1 Rouge valla hiç mütevazi olamayacağım çok iyi geldi😂😂 regl olunca eşimin dizine başımı koyuyorum şakayla hayırdır diyor ilgiye ihtiyacım var diyorum🫣🤭 şimdi eşim işte gereken ilgiyi senden aldım canım 🥰😂
Polyannacilik Rouge ah o senin tatlılığın canm benceeee düşündüğüm kadarıyla senin bu tür malzemelere ihtiyacın yokkk , eminimki çok güzelsindir makyajsız da o yüzden birşey önermeye gerek yok 🍀 💙
Sutlucikolati Kuzulkurt aa dur kız bi deniyim bari 🤣 ben duştan sonra karbonatla suyu karıştırır sürerim koltuk altıma ter kokmıyım diye üstüne sürsem acaba bişey olur mu 🤣
Kuzulkurt Sutlucikolati hiç bir fikrim yok o konuda 🥲 özellikle ağdadan sonra çok iyi oluyor yumuşacık ve bebek kokulu 😂