• Cinsellik
  • Cumartesi Sorusu...Part 4 Renkli bir cinsel hayatı engelleyen faktörler....

Sizce Renkli bir cinsel hayatı engelleyen faktör Hangisi?

• İsteksizlik

• Geçmiş veya şimdiki durumdan utanma veya suçluluk duyma

• Seks konusundaki güvensizlik

• Kontrolünü yitirme korkusu

• Reddedilme korkusu

• Öfkelenme, yakınlaşmaktan çekinme

• Çiftlerin özgür olmaması

• Fantezi kurmamaları

• Dürüst ve saygılı olmamak

• Kişinin zevk aldığı şeyleri partnerine sunmaması

aykirikadin Cinsel hayatı etkileyen en önemli faktör ten uyusmazligi, heyecanin kaybolmasi ve arzulandigini hissetmemek bence.

Renkli cinsel hayatı engelleyen şey ise tabiki ozguvensizlik veya cesaret edememe, partnerden çekinme gibi konular olabilir.

aykirikadin eş /partner çok önemli kadına iliğine kadar hissettirmeli işini 2 dk da görüp kalkınca kadında isteksizlik olur zevk almadıktan sonra da niye birlikte olmak istesin

aykirikadin VALLA KIZLAR İYİKİ DOĞURMUŞUM BEBEĞİMİ İYİKİ VAR AMA MAALESEF CİNSEL HAYATI EN ÇOKLK BEBEK /ÇOCUK ETKİLİYOR
    AFEDERSİNİZ İŞ ÜSTÜNDEYKEN UANMASI ONA BAKMAK İÇİN KENDİNE BAKAMAMAK TÜM GÜN İŞ GÜÇ BEBEK YEMEK DERKEN BİDE GECE UYKUSUZLUĞU VE ASLA DÜNLENEMEMEK CİNSELLİĞE VAKİT BAZEN ÇOKK AZ KALIYOR HATTA KALMIYOR🤣
    YADA OLDU BİTTİYE GELİYOR
    AMA ÖNCEDEN ÖYLEMİYDİİ HEYY YAVRUM HEYY EVLENDİĞİM İLK GÜNLERİ ÖZLEDİM BAK😍🤣🤣🤣

aykirikadin işin basında partner geliyor bence tabi bunların hepsinde var ama en cok partner ten uyuşmazlığı vs vs 🤷🏻‍♀️

Bence en zoru cinsellikte arada geçen KIRGINLIKLAR . Aslında erkeğin çözülmüş sanıp özrümü diledim kapandı bitti deyip eskisi gibi olacağımıza dair inanç. Kadınlar eskisiye dönemiyor duygular hep daha önde oluyor. O heyecanı tekrar kuramıyorsun. Ağlıyorsun içine kapanıyorsun bir yandan da onu mutlu etmeliyim evime kendime işime bakmalıyım diye kafayı yiyorsun. Ee tabi birde hem aşık hem kırgınsan yandın.

Babyface bi kere fantazi biseyler giymistim iş üstünde uyandı isi biraktik gittim o kilikla geri uyuttum gecemiz öyle sonlanmiştı😂

aykirikadin isteksizlik,
        çoluk çocuk,
        kadının da erkeğinde monoton olması yani cinselliği ihtiyaç gibi görmek ihtiyaç gibi görüldüğü zaman 5-10 dk da işini hallet geç.
        Yatakta aktif olamamak erkeğinde kadının da yılan gibi olması gerek bence 😂 yoksa tırt.. al sana monoton ilişki isteksizlik sıkılmak hep aynı hep aynı.
        Erkekler için söylüyorum bir erkeğin hiç bir sorun yoksa eğer isteksizliği psikolojisinin iyi olmaması mutlu hissetmemesi iş hayatı kötüdür kafasına takar cinsellik istemez , hayatında problemler vardır birşey olmuştur cinsellik istemez kafası doluysa istemez.
        İki tarafında birbirini sevmesi gerek,karşısındakini görünce kalbi kıpır kıpır olmalı yoksa istemezsin sıkıcı gelir. O zaman erkekler özellikle ihtiyaç gibi görür 5 dk oldu bitti tamam.

Eskobar Bı o kaldı zaten 😁 gıtmıyor 12 1 e kadar yanımızdan gutsede uyumuyor gece kalkıo dolanıyor odalarda 😱 bırak renklı cınsel hayatı ıhtıyacımızı görürsek amenna