Nietzsche Cicekliperde ölcem yorumuna 😂😂😂😂 deneyimlemediğim için bilmiyorum,sarıda olmaz gibi sanki 😂
Cicekliperde Nietzsche valla eline yüzüne bakınca ben de yok sanmıştım 😅 kaşlar falan alınmış gibiydi. Taaa ki evlenene kadar 😂
Rouge Nietzsche aah ahh bunu hep bende dedim gittim onu sevdim birde okulun ilk günleri buna yakışıklı diyen kızlara demez miyim sarısın bu ya bembeyaz ne buluyorsunuz onda diye🥹
Nietzsche sosyolog1kadin işte sarı ve kıllılar çoğalıyor 😂😂 aslında kıl tüy renge değil genetiğe bakıyor
sosyolog1kadin Rouge saçları ince eşimin küçükken zaten altın gibi saçları varmış renkli gözlü de zaten. Ama eşim çok kıllı değilmiş sen git bütün vücuduna hamam otu sür ergenliğe girince niye kıllı değilim diye üzülmüş 😂😂
Rouge sosyolog1kadin off bu her erkekte vardı demi ya halbuki ne büyük sans haberi yok😂şimdi pişman mı peki?😂eşimin sacı tam sarı degil sarı kumral bisey ama olan tüyler sarı kendi bembeyaz bu gitsin komple otun üstüne yatsın gine kıl olmaz imkansız
Kuzulkurt Yasak_elma jiletle alırsın ya o şekilde oluyor ama yerine kapkalın kıllar çıkmıyor normal çıkıyor
Nietzsche Rouge yaa bir de öyle mi deyip evlendin 😂😂😂😂 bende eşimle tanıştığımda bununla aramda hiçbir şey olamaz demiştim . Klasik demekki
sosyolog1kadin Rouge seninki hem sarı hem beyaz 😃pişman olmaz mı yanii eşimin kışları sarı değil siyah ama bu kadar değilmiş alınca çoğalmış özellikle göğüs kılları. Şimdi mecbur göğüs için lazere gidiyor çünkü aşırı rahatsız ediyor kedi gibi dökülüyor da 😂
Nietzsche Cicekliperde insan evlenmeden döşüne neyim bakmaz mı 😂😂😂😂😂😂😂 şöyle bi kalbine yatıp huzur bulayım diyip ,inceleseydin 😂
Cicekliperde Nietzsche kız tam bir şeyler olacaktı. Araya pandemi girdi. Ben hoooop memlekete. 😂 Bildiğin bir sene uzaktan ilişki yaşadık. Ee sonra eşya bakmaya geldim falan hep koşuşturmayla geçti. O yüzden döşünü, sırtını, bacaklarını göremedim 😂😂😂
Nietzsche Cicekliperde çok ilginç ve şanssız bir deneyim olmuş😂olsun sanki kılı yüzünden vaz mı geçecektin 😂 düşünsene ayrılık sebebin kıl
Kuzulkurt Yasak_elma yok canım toz halinde ışık suyla karıştırıyoruz sonra sürüyoruz sonra 5 dk mı 10 dk mı bekletiyoruz sonra ovalayarak yıkıyoruz. Bizim küçük bir kesemiz vardı eskimişti onunla övüyolar tertemiz oluyor bazen ağda yapamadığımda onunla yapıyorum bende güzel yani. Aktatcılarda bulunuyor. Çokta ucuz 5 liraydı şimdi 7 lira olmuş
Nietzsche Cicekliperde olsun öğrendin işte ,bilsen ne olacaktı mobilyayı falan mı ona göre seçecektin 😂😂😂