Kuzulkurt rafadanyumurta bende liseye yeni başladığımda kullanmıştım yakmıştı sonra tövbe etmiştim eşim aldı kullanıyor falan dedim yakmıyor mu yok dedi tereddüt ederek kullandım şükür bir şey olmadı 😂
rafadanyumurta Kuzulkurt ay allahim tekrarından korusun 😬 acildeki doktor ne oldu deyince ne diyeceğini de bilemiyor insan 😂 hak yolu varken b** yoluna gitmek bu biraz 😂😂 canim ağda en temizi ya
Srgzkdn Ben de hiç sevmiyorum, temizliğini de etkiliyor bir kere mesela koltuk altında kıl olunca her türlü ter kokusu oluyor. Ama çok dikkat eden birisi değil maalesef, bu da ilişkide çok istekli olmadığında her türlü rahatsız ediyor.
Anka fatimaaaa valla kıllı erkekten nefret ederdim göğsünde sırtında falan maymun derdim öyle görünce çünkü benim babamda kardeşimde de yok hiç kıl tüy sırtta göğüste o yüzden itici gelirdi bana hiç sevmezdim ama şimdi kocam yiğidimin kılları asla sorun değil ne batıyor gözüme nede itici geliyor aşktan herhalde seviyorum yani hatta hoşuma gidiyor çünkü canım aşkım kocam 😂