Dijital ovülasyon testi yaptım ama ovülasyon dönemimde değilim eminim olmadığıma dijitalde de olmadığım çıkıyor ama çubuğu çıkartıp baktığımda ilk çizgi silik diğer çizgi net hamile olma durumum mu var acaba ? Acil yardım
Ovülasyon testi
Evet cnm benm kuzenımınde oyle cıktı ama 6 aylık hamılelikte yapmıstık testi ilk cizgi cok azdı ama dgeri cok koyuydu
Normal yumurtlama döneminde 2 çizgi de koyu şekilde oluyor ama şuan yumurtlama dönemimi geçeli 1 hafta felan oluyor . Çubuğa baktığımda ilk silik ikinci net ama çubuğu dijitale taktığım zaman ovülasyon döneminde olmadığımı gösteriyor
Hamilelik testi diye yanlışlıkla aldım şimdi de aklıma takılıp durdu ne zor birşeymiş bu :)
Cevaplarınız için teşekkür ederim☺️ en kısa zamanda hamilelik testi yapsam daha iyi ☺️
Oksn_1008 herzaman öyle çıkar dijitalle ben yapıyorum koyu çızgıde zaten yumurtlamada Gülen surat çıkıyor Benım test clerblue çıkardığında ise ıkı cızgı herzaman vardır birşey ıfade etmıyor yanı
- Düzenlendi
Cansu37 Kime göre neye göre ilk çizgi? T çizgisi mi C çizgisi mi önemli olan o. C çizgisi kontrol çizgisidir. Testin doğru çalıştığını gösterir ve hep koyudur. Eğer silik çıkıyorsa test bozuktur. T çizgisi test çizgisidir ve C çizgisi kadar koyu çıkarsa yumurtlama vardır. Onun dışında hep silik çıkar. Hamilelikle alakası yok.
- Düzenlendi
Marbled kanıtlarıma gore gordugum sey hani gormedysen yorum yapma bende bliyorum c cizgisinin kontrol cızgısi olup ta koyu cıktıgını ama o silik diyor yani 2 ci cizgi silik demiyor zaten oyle dese anlarımm hep oyle ckıyor zaten diye buda kanıtı buyur hamile olan birinin ovulasyon testi bu