Dijital ovülasyon testi yaptım ama ovülasyon dönemimde değilim eminim olmadığıma dijitalde de olmadığım çıkıyor ama çubuğu çıkartıp baktığımda ilk çizgi silik diğer çizgi net hamile olma durumum mu var acaba ? Acil yardım

Evet cnm benm kuzenımınde oyle cıktı ama 6 aylık hamılelikte yapmıstık testi ilk cizgi cok azdı ama dgeri cok koyuydu

Oksn_1008 Ovulasyon testi hep öyle çıkar ki. Çünkü LH hormonunu ölçer ve vücutta LH hormonu hep vardır. Sadece yumurtlama döneminde iki çizgi de kıpkırmızı olur.

Marbled ovulasyonda nasıl hep oyle cıkıyo cnm ilk cızgi sılık diyo ama ilk cizgi silik olmamalı diye bliyorum ben

Normal yumurtlama döneminde 2 çizgi de koyu şekilde oluyor ama şuan yumurtlama dönemimi geçeli 1 hafta felan oluyor . Çubuğa baktığımda ilk silik ikinci net ama çubuğu dijitale taktığım zaman ovülasyon döneminde olmadığımı gösteriyor

Hamilelik testi diye yanlışlıkla aldım şimdi de aklıma takılıp durdu ne zor birşeymiş bu :)

Cevaplarınız için teşekkür ederim☺️ en kısa zamanda hamilelik testi yapsam daha iyi ☺️

Oksn_1008 herzaman öyle çıkar dijitalle ben yapıyorum koyu çızgıde zaten yumurtlamada Gülen surat çıkıyor Benım test clerblue çıkardığında ise ıkı cızgı herzaman vardır birşey ıfade etmıyor yanı

Cansu37 Kime göre neye göre ilk çizgi? T çizgisi mi C çizgisi mi önemli olan o. C çizgisi kontrol çizgisidir. Testin doğru çalıştığını gösterir ve hep koyudur. Eğer silik çıkıyorsa test bozuktur. T çizgisi test çizgisidir ve C çizgisi kadar koyu çıkarsa yumurtlama vardır. Onun dışında hep silik çıkar. Hamilelikle alakası yok.

Marbled kanıtlarıma gore gordugum sey hani gormedysen yorum yapma bende bliyorum c cizgisinin kontrol cızgısi olup ta koyu cıktıgını ama o silik diyor yani 2 ci cizgi silik demiyor zaten oyle dese anlarımm hep oyle ckıyor zaten diye buda kanıtı buyur hamile olan birinin ovulasyon testi bu

Cansu37 Ee koyu olan C zaten 😂 Yerleri testlere göre değişik olabilir, ondan kime göre ilk dedim 😂
                  Çok bildiğin için milyon kez burada ovulasyon sordun biz de yol gösterdik. Neyse sana laf anlatılmaz.

Marbled bunu gormeden once evet bende senin gibi bilmiyordum malesef hamile birine yaptırdım en son ogrendim sende ogren max yazan yer t bu aradaaa bilgineeee