Yusra bu arada sen sokabilirsn rahatlamak için çünkü galiba baya daralmşsn
Abdest sorusu😅
Mevanuraaa canım uzun uzun yazma okiyamicam çünkü gereksizlere ayıracak vaktim yok bb
- Düzenlendi
Ablanizgeldiii Senin seviyesizliğine yaraşır bi kelime bulamadım… Kusura bakma bu konuda cahilim evet yarışamayacağım seninlee …!
- Düzenlendi
Mevanuraaa bana parmak sok diyor kendisine baksana edepsiz
Ablanizgeldiii olabilir dediğin üslup çok mu hoş sana hayırdır be sen kimsin işine bak
Ablanizgeldiii daralan sensin
O parmaklarını kırarım senin edepsiz hadi yallah başka kapıya yürü
Kirmizilamba ben önce abdest alırım niye önce abdest alırjm onuda bilmiyorum 🤣
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim fikirleriniz için. Tartışmayın kızlar,insanı soru sormaya pişman ediyorsunuz. Kimsenin kimseye tahammülü yok, ben soru sordum isteyen cevap verdi neden cirkinlesiyorsunuz? Kuranda yazmıyor fikir soruyorum ayet değil sonuçta ama mekruh diyen oldu mesela. Ben dikkat ederim etmem, sen edersin etmezsin. Neden tartışılıyor onu anlamadım valla okumadım da. Üstün körü baktım. Bu kadar boş şeylerle canınızı sıkmayın teşekkür ederim hepinize. Daha fazla yazmayın, kırmayın birbirinizi 🙆♀️💖
- Düzenlendi
Glcan_trr ben ikisini de yapıyordum da Bi doğrusu var mı diye sormak istedim. Soruyu soralı çok oldu da bugün Bi girdim nolmus anlamadım 🤭
Yusra 😁😁 bak önce kendins parmak sok demiş espirisine dediğim şeyi ciddiye bindiren siz cahıll tahammülsuzler yazma ya uğraşamam seninle lafını tekrar sana döndürdüm bu durumda demek ki terbiyesiz sensin hadi bb .
Kirmizilamba tahammülm olmadığında değil espiri bir şekilde abartıldigini söyledim sadece evet herkesin düşüncesi kendine ama kimin haddine kendine parmak sok demek kimin iğrenç olduğu ortada ztn kbyn postunuza böyle gelmek istemezdim espiriyi bile eleştiren işi çirkinleştiren çok kadın var
Kirmizilamba evet ya baya karıştı senin post🤣
Glcan_trr hayirlisi😄