• +18
  • Kına yakılması korktum yardım 😑

Selaam kızlarrr az önce başımıza tuhaf birşey geldi. Esim nöbetten eve geldi. Vee yatti. Ayağın altına bı baktım kına yakilmis gibi kırmızı renkler vardı. Ve daha yeni yakılmış. Çünkü 1 saat öncesinde odaya geldiğimde ayagin altına hiç birşey yoktu. Cocugum uyandı onunla oynuyordum içeriye geleyim dedim bir baktım esimin ayağının altına böyle birşey gördüm. Ve ıslak mendille sildigimde daha yeni olduğu için biraz renk geldi. Ama çıkmıyor. Bu nedir. Niye yakarlar. Neden olur. Lütfen birisi aydınlatsın beni korktum cunku. Neden böyle birşey yaparlar. ?

Bsrkaya bir mantar çeşidi olduğunu duymuştum cin yakmış olaylarına kulak asmayın dicem ama renk geldi ıslak mendile dediniz o tuhafmış

Hilalse aynen yeni olduğu için renk geldi hafif kendi renginden. Aay bilen yok muuu tırstım vallaa 😑

Ayagı kokuyosa kendisi yakmıs olablrmi benım babamda yakar oyle sureklı ayakta durdugu ıcın ayagı kokuyordu kına ile gidiyor

Bsrkaya bir çeşit mantar hastalığı büyük ihtimalle

Bsrkaya dün 2 yaşında bebeğim aynı uyandı. Ayaklarının altında bildiğin el izi . Parmaklar sayılıyor. Silince çıkmıyor kına kokusuda var. 3 güne falan geçer. Korkulacak bir şey değil. Bilimsel açıdan zararsız bir mantar deniyor. Dini açıdan da insanın ruhunun rüyasında vücuttan ayrılıp farklı alemleri gezdiği ,ordan iz getirdiği söyleniyor. Aslında Allahın ve alemlerin varlığının kanıtı diyor hocalar. Hangisine inanacağınız size kalmış 😊

Bsrkaya aynısı lohusayken benim başıma da gelmişti. Gece kızımı emzirmek icin uyandigimda gördüm, ayaklarimin altı komple kıpkırmızıydı, ve sanki sıçramış gibi izler vardı, kına kokuyordu, eşim yan odada uyuyordu, hemen eşimin yanina gittim korkudan. Eşiminde gri şortunun ön tarafinda da 3 tane kırmızı leke vardi ve oda kına kokuyordu. 🤷🏻‍♀️ kimisi mantar diyor ama bilemiyorum, mantar olsa eşimin şortunda da olacak değil 🤔 ama korkulacak birsey yok, zararsiz birsey, 3-4güne geçer.

Cansu37 yok canım kendisi yakmadi bizim evde kına yok ki ve ayrıca hiç sevmez 🤭

Nietzsche evet bende araştırdım biraz galiba biz eşimle rüyalar aleminde gezintiye çıktık size post açıktan sonra kendi ayaklarıma baktım benim ondan daha cokkk 🤭 bana da yapılmış o yüzden mantar olduğunu düşünmüyorum

Sedaa Evet bende size post açtıktan sonra kendi ayaklarıma baktım bende de vardı hele bende eşimden daha çok vardı. Her iki ayağımda da şok oldum. Mantar olduğunu düşünmüyorum kesin ruhlar aleminde bı gezinti yapmışız beraber yapmamiz da şaşırtıcı ama niyseee 🤭 oraya bile tek gidememisizz 😂

Sedaa kına gibi geç vakitte mi gecmisti peki yoksa bir iki güne geçti mi? Merak ettim :)

Bsrkaya istediğini düşünebilirsin,ben hiç üzerinde durmadım. Zararı yok geçer 😊

Bsrkaya bir tür mantar çeşidi. Doktora gitsin. Korkacak bişey yok

Bsrkaya aynen bizde ayrı odalarda uyumamıza rağmen beraber gezmişiz eşimle🤣ama şort ne alaka onu hala düşünüyorum 🤷🏻‍♀️😅 anneme sorduğumda korkma bu iyi birşey demişti, herkeste olmaz demişti.

Kirmizilamba ya genelde 3 -4 güne rengi açılarak kayboluyor ama benim ayaklarımın altındaki 6 günde rengi açılarak kayboldu. Eşimin şortunu da 3 sefer yıkadığım halde geçmemişti ,lekeli bir şekilde dolaba katlayıp koymuştum, en son 6.gün eşim şortu alıp giydiginde kendiliginden kaybolmuş o leke de 🤷🏻‍♀️
                  Zararsiz birsey aslında. Bunun icin doktora gitmeye gerek yok 😊

Bsrkaya bende mantar olduğunu düşünmüyorum bana ve kızıma da yapılıyordu şimdi geçti çok şükür bir şey yok. Hocaya sormuştum ihlas ve Felak okuyup yapılan yerlere üfle dedi. 😵‍💫

bir ay sonra

Bsrkaya canm mantar degl 3 harflielrle alakali cnmu bnde ayni seyi yasadim 2 deda avuc icinde yuvarlak sembolik bseyler vardi once bi ekimde ertesi gun dger elimde 2 3 gunr gecti ama bi kac kisiye sirmstum korkulacak bsey olmadgini soylemslerdi

Bsrkaya Bir tür mantar çeşiti krem kullandığınızda geçiyor. Arkadaşın bir tanesi eşimle ikimize olmuş birlikte gezintiye çıkmışız demiş onun sebebi de bulaşıcı olması.😊 krem kullanmasa bile bir iki güne geçer. Kına yakma muhabbetine falan inanmayın yani tıbbı bir açıklaması var.