• +18
  • Sizin fikirlerinizleee 😂😂

Kızlar masturbasyon için bir kaç şey okudum burda bende bir şey denedim eşim yanımda yok 15 gündür 10 gün sonra gelecek. Geçen canım o kadar istediki dayanamadım evde de muz vardı şansıma biri o kadar kalındı ki adeta iki penis kalınlığında vücut yağım vardı sürdüm ve denedimmm ama ooff ooff çok iyiydi valla buralarda görmesem muzu sokmak aklıma gelmezdi 🤣🤣🤣

_perilice_ buralarda lafı sadece salakça bişey olduğunu düşündüğümüz için geçiyodu ama yinede sen bilirsin
    İçinde kalmamış allahtan kontrol etseydin 😂
    Vileda sapı falanda deneyebilirdin😂😂😂
    Bak bide uzun uzun salatalıklar var 😂
    Bunun için üretilen malzemeler var onlara göz at istersen hem içinde kalma korkusu olmadan doya doya hergün yaparsın 😂
    Ay nasıl zevkini unutamadıysan ağzın sulanı sulanı anlatmışın 😂

Eskobar sorma ya bir tane Nesin’e yetmiyorsa
      Bu ne yokluk bacım diyesim geldi😂

Deleted_1 ben forma bir giriyorum herkes iğrenç iğrenç postlar açmış sadece burda 10/9 sex ile alakalı konuşuyor post açıyor Happy Kids hic böyle degil Happy mom da kullandım hamileyken orda böyle patlar karşima hiç çıkmıyordu burası cok iğrenç

Deleted_1 aynen bende adet takvimi yumurtlama takipleri icin kullanıyorum kac yil oldu formlara burda bu yüzden girmiyorum bir bak istiyorsan biri hamilelik takibi icin digeri bebek doğduktan sonra bebek ile ilgili içerikler var bebek tabiki gelişimi icin

Deleted_1 ay inşallah rabbim tez zamanda hayırlısıyla hamile kaldigin haberini verirsin bana burdan kalinca yükle bak once Happy mom hamilelik sürecince doğum yapınca bebek doğdu butonu var doğuma yakın cıkıyor ona basınca diğerine yönlendiriyor bebek gelişimini takip etmek için çok güzel her iki uygulamada

Cicekliperde şey demiş eşi yokmuş onunda canı çok sex istemiş neyseki iki penis büyüklüğünde muz varmış onunla yapmış çok güzelmiş falan filan 🤮