AksoyS bitterdelisi24 ben akRabalara ell opmeye gittim ordaya oyle yemez bisey bakar sen yersen oda yer sen masaya bisey koy sen yemeyen oo asla yemez
Cennet_kokulu_yavrum bitterdelisi24 aynen benimde aklımdan bu geçti hemen ama bu kadar da olmaz bir insanin yatak odasına telefon koyup ses kaydi alinmaz birde özelikle yatak odasi oturma odasi niye degil acaba konuştukları şeyleri merak ediyorsa oturma odasına koysun da yatak odasi şübeli
AksoyS Mevanuraaa tesekkur ederim bidahasina onun yaptiklarini esim bana anlamis gibi yapayim..😂 bu onun cigerini yakar kavurur cok guzel bi fikir👍 Hic aklima gelmemisti😂
Nurella_ AksoyS valla bebeğim bende kaynanama güvenmediğim için ses kaydı almıştım ki benim hakkımda konuştuğunu bildiğim için benimde iphone ekranı kapattım koydum kenara hiç fark etmediler de seste kayıt olmuştu. Zaten sen almıcaksın ses kaydını
AksoyS Nurella_ hayir telefonunu al bak ses kayiti acikmi dendide kadin 48 yasinda telefon kilidi var herseyden anliyor yasli degil ses kayit alindiginda ekrani kapattiginda acik oldugunu anlamiyorsun onun telefonunda nasil bilmiyorum ama muhtemelen ayni
Nurella_ AksoyS hee bazı telefonlarda ekranda açık duruyor o yüzden dedim. Ama açık gibi yap öyle söyle😂
AksoyS bitterdelisi24 canim neyi diye bisey yok herseyi dedik ya ruh hastasi dedi ben bu aksam patates yemegi yaptim mesela iki gun son ara bende pataes yemegi yapmistim😂 yani bunun gibi seyler senin gunluk hayatindaki yaptiklarini kendi hayatina gore hayal dunyasiyla ayarliyor