• Cinsellik
  • Rüyalanma yaşadım (ıslak rüya )

Bir kaç kezdir rüyamdan zevk alıp ıslanarak uyandım
Hatta bu defa boşaldım bile
Nadir başıma geliyor ama nedenini merak edip araştırdım cinsel doyuma ulaşamayınca rüyalanma yaşanıyormuş
Evliyim ama cinsel doyumu geçtim güzel doğru düzgün bir cinsel hayatım bana göre yok
(eşime göre herşey çok normal çok güzel 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️)
Sizin başınıza geldimi böyle rüyalanma tarzı bişey
Eşlerinizle evliliğininizin kaçıncı yılı cinselliğiniz azaldı

Acemiannelik bende bir kaç kez rüyamda gördüm ama gerçekte olan birşey yoktu 🤣🤣

Acemiannelik 5 yılımız dolmak üzere ama evlendiğinizden beri cinsel hayatımız ayni şekilde devam ediyor her ikimizde birbirimizden zevk alıp tatmın oluyoruz memnunuz yalniş anlamayın ama erkelerin ayagi dışarı kaymadıkca olduğu gibi devam ediyor ayagı dışarı kaymışsa bir adamın dışarda işini görüyor ihtiyaç duymuyor evde sizi demiyorum lütfen yalnış anlamayın görmüşlüğüm var anlatan cok oldu yaşattıklarını o yüzden örnek amaçlı

Eşim yanımdayken düzebli bi ilişkimiz oluyor ama eşim görevdeyken uzun zaman gelemyince benimde rüyalanıp uykudan çok istekle uyandığım oluyor ıslandığımda oluyor . Ama eşim yanımdayken böyle birşey olmadı sizinde büyük ihtimalle düzensiz bi cinsel haytınız olduğu içindir

Cennet_kokulu_yavrum Çok yanlış bir örneklendirme bence. Bu erkeklerde taş değil ya. Yaşanılan stres bile cinsel ilişkiyi etkiler. Yani sizden bir kaç gün uzak durması hemen başka kadınlara kaydığından olamaz. Adamlar çalışıyor yoruluyor. Şu ekonominin bozuk olduğu zamanda evlerine yetmeye çalışıyorlar. Herşeyin altında bit eniği aramayı bırakın bence. Erkekleri iyice grursuz sapık yaptınız.

Nslhnftr tabiki er gun er zaman olacak hali yok ben bir kaç gün de demedim bazileri aylarca uzak duruyor ve eşleri de doğal olarak şikayet ediyor ve ben post sahibine demedim