Kızlar merhaba ben en son 7 8 ağustos gibi ağdet oldum sonra bu ay olmadım neyse dün gece test yaptım bu erken hamilelik testlerinden pozitif çıktı sevindim falan bugünde doktora gittim karnımdan baktılar ama kese gözükmüyo dedi erken olabilir pazartesi günü sağlık ocağına kan ver 10 gün sonrada sonuçlarını bana getir dedi ama çok hevesle gittim keseyi göremeyince üzüldüm eşime süpriz yapıcaktım yapamadım sizce neden böyle oldu geç döllenmemi acaba o kadar karıştıki kafam düşüncelerin arasında mantıklısını bulamıyorum

Nietzsche ilk bebeğimde gittiğimde hem bebeği hem keseyi görmüştüm bundan hayallerim suya düştü

Esingrl21 Beta hcg 1500 sonrası vajinal ultrason ile, 3000 sonrası karın ultrasonu ile görünür. Kese görünmesi için erken demek ki. Şimdilik kan testi verip ne durumda olduğunu öğrenebilirsin.

Bende en son 7 ağustosta adet oldum .4 Eylül’de kan testi yaptım negatifti adetime iki gün vardı adet olmadım . Yani 5 gün geçti . Adetten 2 gün. Önce kanda cikarmiydi olsaydı

Maysa geç döllenme olabilir gecikmeden sonraki zaman doğru sonuç verir gecikmeden en az 10 gün sonra doğru sonuç alırsınız diyorlar

Regl oldum kızlar 😌