Güzel anneler ya 4. Ayda ve 8. Ayda olduğu gibi 1 yaşta da uyku atağı var mı yoksa benim oğlan hainligine mi uyumuyor 😂 Bileyim de ona göre umutlanip beklerim belki geçer diye 🤭

Lilik şu an tam olarak öyle ayakta duramiyor ama asla uyumuyor 12 1 e kadar 🙄😂

Laden normalde 9 da uyuyordu benim ki ama iki haftadır 9 da uyusa da yarım saate uyanıp oturuyor yani normalde öyle değil 😕

Ecivicivokke merhaba sizin gruba bende katilabilir miyim 🤣🤣🤣 13 aylik olmak uzere bebegim ve 2. Uykusunu asla yapmiyor bende tek uykuya gecis yaptim 5 gündür. Daha rahat uykuya dalıyor

Betybety benim ki 1 de uyuyunca mecbur geç uyanıyor ve tek uyku yapıyor ama bazen de yarım saatlik iki uyku hiç belli olmuyor ya 😫😫

Ecivicivokke Ay Allah’ıma cok şükür uyku konusunda cok şanslıyım, her iki cocugumda da hic uyku sorunu yaşamadim 😂 şuan oglum 3,5 yaşinda, kızımda 27 aylık. Gece uykusuna hep saat 10 da yatiriyorum, halen de saat 10 da uyurlar. Tabi misafirlik bi durum olursa en geç 11 de uyurlar. Bizde daha cok huysuzluk oluyordu, hic bir şeyden memnun olmuyorlar ve belirli zamanlarda ,özellikle mevsim geçişlerinde iştahsız oluyor benim cocuklar 🤷🏻‍♀️

Ecivicivokke bende bunu anlamıyorum altı temızse karnı toksa bi bebek neden uyumaz :) valla benım kızım oyle uyurdu ki artık uyansın diye kendım kaldırırdım . Sonra bu atak falan o tarz yazılar okudum bende etkilenmeye başladım :) en iyisi okumamak bilmemek öyle şeyleri

Sedaa ay ne güzel ya uykusuzken hiç cekilmiyorlar çok mızmız oluyorlar yani zor oluyor gerçekten maşallah maşallah seninkilere nazar değmesin aman😍

bitterdelisi24 hee yaa yani aşk acısı cekmiyorsun geçim derdin yok uykunu kaçıran sebep ne 😂😂 bir de uykulu uykulu hala kalkıp gitmeye calisiyorlar ya gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum 😂😂

Ecivicivokke böyle bir post açmak için girdim, senin postunu gördüm. 14 aylik oğlum, 15 gündür geceleri resmen uyumuyor. Aklımı kaciricam. Ayağımda sallıyorum kendini atıyor kucakta uyumuyor dışarda uyumuyor. Tükendim ve bebeğime üzülüyorum

Ecivicivokke bu ataklar sanırım hiç bitmiyor 1.5 yaşında d0n misafirliğe gittik sabah 7den akşam 8e kadar gözünü kırpmadı en son akşam 8de yarım saat arabada uyudu eve geldik yykusuzluktan nasıl ağlıyı ama 10.30a kadar yinrie uyumadı en son pes etti sabahda uyandıramıyırm küçük hanımı 🤣🤣

mamacita benim ki öyle gerçekten 1 buçuk da uyudu gece sabah 8 de ayakta bir de derin de uyumadı sürekli ağladı 😫 ne yapicaz bilmiyorum

Ecivicivokke bende aynı şeyi söylüyorum kızım gel yer değiştirelim diye sabah da uyandırıyorum diye bana kızıyor ehhhh deyip eliyle olmaz yapıyor 🤣🤣 şimdi kayınvalidem mesaj attı gitmiş orada uyumuş hemen tüm garezi bana bu çocuğun vallahi bak 🤣