• Muhabbet
  • Bebemizi nereye götürelim? 🍪🎉✨

Kızlarım bu hafta benim oglanın dogum gunu var. Kocaman oldu 2 yaşına giriyo velet 😍 Parti yapmiycam hediyesini aldık sabahtan gozunu hediyesine açsın sonra ona cok güzel bi gün yaşatalım istiyorum. Açık havada kocaman parklar olur ya oyle bi mekan onerisi istiyorum sizden. Bilginiz yoksa da cocukla ilgili nereyi biliyosaniz yazin pilizz. Kapali park da olur aktivite clupleri de olur. Oyun cafe de olur. Sadece gordugumuzde şok olsun mutluluktan çıldırsın istiyorum. Hicbisey bulamazsam at binmeye goturucem. Hadi elden elde yayalım 2-3 günüm var 🌼
Bu arada İstanbuldayiz

Sokaklambasi doğum günü kutlu olsun 😍 çok güzel düşünmüşsün 😍 ben çok severim doğum günlerinde sevdiğim kişinin bana gününü ayırmasını.🥳 biz bu sene benim çocukları lunaparka götürdük ikisi aynı ay doğumlu bir hafta oynuyor aralarında. Büyüğü(6) ile ben küçüğü ile babası takıldı. Ama çok keyifli bir gündü 😍 gelenek haline getirmeyi düşünüyorum 🤩 Siz de eğleneceği bir gün organize edebilirsiniz tabi yaşına göre. 🌸

ZRaporu Tesekkur ederiiz iyi ki doğmuş valla🧡 Lunapark fikri benim de aklima yattı sonrasında at binmeyle devam ederiz belki. Ben de hep boyle kutlamayi düşünüyorum bizle takılmaktan hoslanmiyca yaslara kadar😝 Bu arada hediyesi bugün gelmisti. Aksam sabredemedik verdik. Hediyesini salonun ortasina koyup etrafina balonlar falan koydum. Videoyu baslattik salona cagirdik. Geldi, baktı, sadece balonlarla oynadi shshjsjsjsksks kalpler kırık 😝😝😝 umidimiz lunaparktan yana 😂😂😂😂😂😂

Sokaklambasi çekmeköyde poi park var hayvanat bahçesi içinde parkurlarda var yaş aralığı kaç bilemiyorum ama. Birde kenarında girişte at binme yeri de vardı diye hatırlıyorum biz oğluma 1 yaş doğum günü sürprizi olarak götürmüştük hayvan aşığı bir bebe olarak bayağı eğlenmişti. Tavsiye ederim 😇

Sokaklambasi konumunuzu bilemiyorum ama biz herkes için uzak olan o konumda olduğumuz için (Beylikdüzü) 😂 gideceğimiz heryer için o günü gözden çıkarmak zorunda kalıyoruz 😂😂

Sokaklambasi o zaman bir yanıt daha veriyorum. Kurtköy lokasyonlu😂😂 via port avm nin için de hem lunapark hemde at binmek için pony club mevcut.

Sokaklambasi 2 yaşta pek yine de algılamıyorlar 😅 daha büyük yaşlarında daha iyi sonuçlar alırsınız 😅

Sokaklambasi orası da tatilya gibi cok guzel buyuk bi yer :) lunaparktan daha iyi bide gırıste para verıyorsun o kdar istersen akşama kadar kal

Sokaklambasi beklentini ne kadar karşılar bilemiyorum ama ben oğlumu (3) kemerburgaz kent ormanına götürüyorum at binme var bi kaç çeşit oynayabiliceği yer var severek vakit geçiriyo bi bakın isterseniz