Dorukseren Cok yanlış ve çocuğun psikolojisini kötü etkileyen bi yöntem lutfen deneme. Uzun vadeye yayıp öğün azaltarak bıraktırabilirsin. Ben once gunduz öğünlerini azaltmıştım. Sonra gündüzleri tamamen kestim bi iki ay oyle gitti. Geceleri uykuya babasıyla yattı beni görmeyince meme de istemedi. Gece yarısı uyandiginda da yanina babasi gitti.Ama hergun degil. Zorlandiginda cok istediginde emzirdim. Kafasinda meme artik yok tamamen bitti olarak birakmadim yani. Unutturmaya çalıştım avutamadigim yerde emzirdim.Bi gece babasi avuttu bi gece emzirdim derken boyle boyle farketmeden bi gun son kez emzirmisim onu 🥲 O sonuncuyu bilmeyi isterdim… Acele etme.Elbet bigun birakicak. Meme onun en guvenli alanı dogdugundan beri ona sığınıyo. En guvendigi en sevdigi şeye kötü kokularla goruntulerle veda etmesi güven duygusunu sarsar. Falanca kisi biraktirmis hicbisey olmamis diyebilirsin. Yetiskinlik donemimizde psikolojik sorunlarimizin çoğu cocuklugumuzdan kalma seyler. Bizim annemiz babamiz boyle seyleri bilmiyodu ama biz biliyoruz. Eminim sen de çocuğun icin en iyisini diler ve yapmak istersin. Amacın ona hasar vermeden eksik hissettirmeden bıraktırmak olsun. Kolaylıklar diliyorum ikinize de🌼