Gunsroses arkadaş çok naif bir dille soruyu sormuş ayrıca da özellikle herkes özgür din,dil,ırk meselelerine kimse karışamaz diye de belirtmiş siz Müslüman değilim ama abdest alıyorum yazdığınız için de doğal olarak merak etmiş annem Müslüman olduğu için diye ayrıntı verseydiniz zaten böyle bir soru karşısında bu denli gerilmenize gerek kalmazdı dediğiniz gibi detaylara girmeden soru odaklı bakmalısınız sizde 😉 ( konunun yada sorunun benle alakası yok ama yazı dilinizde ki üslup en sevmediğim tarzda onun için fikrimi belirttim ) @Yasak_elma sana sorulan soruydu ben araya girdim affına sığınıyorum 🙏🙏
Kalıcı oje
Gunsroses ben protez yaptırırken çoğunlukla bunu yaptırıyordum kalıcı oje için de seçebilirsin
Boyle duzgun bir posta boyle sacma sapan alakasiz konular actilar ya baska bisey demiyorum. 👏🏻👏🏻👏🏻
babygirlx kiz sana noluyooo sanaaa aahahah
Gunsroses bende renkli severim gencken yapayim yaslaninca yapamycam kafasindayim simdi bir kacn atayim sana resimlerini cektiklermden
dramaqueencnm ay bu çok naif beğendim bunuuuu
Okyanusunkalbi annnemi babamı belirtmek zorunda da değildim oje sormuşum abdest demiş en nefret ettiğim ve dayanamadığım şeydir haddini aşan şeyler burası bi forum oje sormuşum din diye abdest diye saçmalamış. üsluba gelmeden önce hadde bi baksaydınız alakaya bi baksaydınız
Beyazskandalimm benim kafa da böyle yaşlanınca yapamazsam diye ldldlx neler neler
- Düzenlendi
Gunsroses Kimse kimsenin müslumanlığını tam anlamıyla nasıl yasadığını sorgulayamaz bende senin müslümanlığını sorgulamadım haddim değil haddimiz değil!Sadece müslüman olmayan birisi neden abdes alır herkes merak eder müsluman degilsen neden alasın?ben müslumanın ama ain yapmıyorum mesela onun gibi düşün.Ben şimdi kalksam herkese açık platformda müslumanım ama ayin yapıyorum desem 50 tane soru sorarlardı eminim haklılarda merak etmekte.Senin anlatım seklin yanlıs abdesti falan kimseye söylemek zorunda değilsin müsluman degilm kardeşim kimene deyip yoluna devam edebilirdin abdes vs meselelerine girince haliyle merak uyandırdın
Okyanusunkalbi Yanlıs anlaşildım heralde halbuki müsluman olmayisını cok normal karsilamistım arkadasın illa müslüman olacak diye bişey yok herksesin ama müslüman olmayıpta abdes almak cok absürt olduğu için sorma gereği duydum doğal olarak hemde çok güzel bi dille laf sokmadan 🤷♀️
Yasak_elma o konulara sence ben mi girdim alldmdldldldşsşsşdşşs
Yasak_elma laf sokmak bir sanattır ne var bunda sen meraklı ben sivri dilli çok normal şeyler bunlar şaöd
Gunsroses Belliki ergensin senin gibi şımarık bi ergene laf anlatmaya çalısarak zaman kaybedemem👋
Yasak_elma şakayla orta yol bulmaya çalışma şeklime ergen demeniz saçmalık bakış açınızı değiştirmenizi öneririm
babygirlx Pardonda sen arkadaşın avukatı falanmısın savunup duruyorsun sanami kalmis onu savunmak o kendini savunuyor ifade edebiliyor gayette sana gerek yok her yoruma atlama
Yasak_elma Nereye Nasil yorum yapacagimi ne zamandan beri sen belirliyorsun?burasi Özgür bir platform isteyen istediğini savunur en azından başkaları gibi boş muhabbet yapmıyorum.kimi savundugum seni ilgilendirmez yarım elma.
- Düzenlendi
babygirlx ozman benim 4 4lük müslüman olup olmadığım sana kalmamış enazından benim hakkımda özellikde "alaycı"yorum yapamazsın kimseyi ilgilendirmez herkesin nasıl muslüman olup olmadiği okey