TombulHatun ayy ne güldüm😂😂 aynı muhabbet bizim evde de var. Dyson süpürge istiyorum diyo ki bu kadar süpürgeyi napcaz daha dün robot aldık😂😂

mamacita ben insaflıyım dyson diye diretmedim philips de güzel diyorlar oda olur satayım hepsini alayım dyson diyo 🤣🤣🤣

mamacita yokk süpürgelerimi sattırmam hele robot elim ayağım ben yokken evin işini o görüyor 😂😂

TombulHatun Allah’ımmm😂😂😂 😂😂 dikey Süpürge çok çok kullanışlı ama tavsiye ederim malum bende 3 kedi bir de bebek normal süpürge işkence oluyordu 😂😂 yani hemen dökülen şeyleri süpürmek için çok iyi 🤭 alana kadar benim eşim de ne var diğerini sadece fişe takicaksin bu kadar zor mu diyor erkek bakış açısı işte 🙄🙄🙄

Ecivicivokke benim ki kendi süpürüyor sırf o yüzden robot aldı dün akşam kızım bişeyler döktü dedim bak şarjlı olsa hemen süpürürdüm dedim gitti dik süpürgeyi fişe taktı süpürdü bak hayatm yine sen yorulmadan süpürüldü aynı şey diyor 😂😂😂

TombulHatun ne güzel işte daha az uğraş senin için 😂 eşim de diyordu o parayı verene kadar her gün ben supureyim daha iyi 🤪😂

Ecivicivokke benimki verse de vermese de süpürdüğü için vermemeyi tercih ediyor 😂😂 bende çok ısrar etmiyorum adam zaten stresli belki baget yüzük aldırrım 😂 bir bakmışsın hiç kıyamamışım hiç birşey aldırmamaışım 😂😂😂

Ecivicivokke yok ya vallahi kıyamam 😂 çok ısrar edersem bu sefer ben alacağımı millette alamıyorum zaten stresliym filan deyip bana saracak 😂😂😂