Merhaba hanımlar bir yakınım erken doğum yaptı ve maalesef bebeğini kaybetti hiç emzirmedi göğüsleri aşırı süt dolu doktor sağma demiş ama canı çok yanıyor sütünün kesilmesi için yapılabilecek bir şeyler var mı acaba

Aay nasil kaybetti rabbim ailesine sabır versin cok zor dayanılacak birşey değil çok üzüldüm yaa 😔 valla kendi kendine süt çekiliyor diye biliyorum ben ama çocuk emmezse göğüsleri mastitde olabilir

_Mandela_ buz kompres yapsın canım ama az az sağsın en azından rahatlar zaten Bi kaç güne kesilir

Bsrkaya bebek enfeksiyon kapmış içeride organları da dahil annenin karnında kanında bile varmış. 5.5 aylık işte suyu gelmiş evde gitmişler hastaneye doktor enfeksiyon olmasa küvezde falan yasatirdik yine ama bu şekilde anneyi de zehirliyor almamız lazım demiş sonra zaten normal doğumla doğmuş bebek yaşamamış ama 3 4 gündür hastanedeydi eve yeni geçti benim bebegimde kuvezde kalmıştı 15 gün ondan bana sormak istemiş emziremedin ne yaptın diye ben de bilmeyince sizlere sorayım dedim. Ben bile etkisinden çıkamadım Allah ona da benzer şeyler yaşayan kadınlara da cidden sabır versin çok zor bir şey

Ask_hosmus doktor sağma demiş sağarsan gelmeye devam eder diye ama bu şekilde de mastit olur bence bayağı yesillesmis çünkü süt damarları soğuk kompres yapıyor ama işe yaramıyor canım çok yanıyor diyo

_Mandela_ sağsın canım göğüsleri rahatlasın sürekli yapsın kompresi, Hergün sağmasını azaltarak yapsın azalır öyle sütü kendimden biliyorum çünkü, 2 oğlanı emzirme döneminde hamile kaldım direk kestim emzirmeyi mastit olacaktı neredeyse Bi göğsüm, bende emzirmeyi yavaş yavaş kestim sütüm azaldı zaten