ddbbee_5 Bugün instagramda karşıma geldi çoğu kişi bende dahil bu sorunu yaşıyoruz sebebi farklıymış bu sorunu yaşayanlar okusun 🌸
Kbss ddbbee_5 bende genelde sadece doggy de oluyor digerlerinde pek olmaz hemen hemen hiç olmaz bazı pozisyonlardan dolayı da çok oluyor
ddbbee_5 1prensesannesi Bendede sürekli oluyor geçenlerde yine oldu eşime dedim şimdiden söyliyim osurmadım istemsizce oluyor diye oda diyor biliyorum konsantremi bozma 😅😂😂😂 Bazen can sıkıcı oluyor ama kafaya takanlar var biz alıştık artık bu yüzden kafasın takan varsa yardımcı olur umarım 🌸
1prensesannesi ddbbee_5 ay eşime bende dedim sürekli ilişkide olunca utanıyorum dedim oda şenlik bı durum yok dedi bende alıştım artık 😂😂
ddbbee_5 Ceydaaa2259 bende sağdan sola üstten alta önden arkaya hep çıkıyor pıt pı tıpa taksam malum iş olmucak bu yüzden akışına bıraktık Allah’tan eşim anlayışla karşıladı yoksa beni gülme tutuyor iş yarım kalıyor 😂😂
Glcan_trr Ceydaaa2259 evet ya bendede ben çok utanıyorum çok kötü oluyorum eşime hava giriyor felan dıyorum ama yinede ne bilim kötü oluyo insan
ddbbee_5 Kbss evet hava alımı daha kolay oluyor o pozisyonda ondna kaynaklı benim sırt üstü yattığım eşim üstteykenki pozisyonda çok oluyor
ddbbee_5 svdarc evet yaptım ben 15 aylık kızım var ama evledndiğimden beri vardı tabi şimdiki gibi sık değildi doğumdan sonra sıklaştı genişliktenmi artık kaslarmı zayıf bilmiyorum hiç doktora gitmedim bu sorun yüzünden