Seda06 bitterdelisi24 bizimkide aynı çocuk uyuyamıyor bazen bende süre koydum işten gelince 1 saat izliyor sonra kapatıyoruz TV yi kısık duymuyorum diyor benim ki bilerek yaptığı bişey değil
bitterdelisi24 Seda06 zaten bilerek yapmıyo bende artık emınım cunku ksııyo sonra gene acıyo unutuyo .. sabır ne diyelim ya
Eskobar bitterdelisi24 bizimkide telefonu yüksek sesle dinler bende derim herkes senin dinlediğini dinlemek zorunda değil diye
bitterdelisi24 Eskobar yavrum nasıl degıl :) ben hayret edıyorum nasıl başarıyorsunuz bana da anlat 😂😂
bitterdelisi24 TombulHatun bende huzursuzluk çıksın ıstemıyorum ınsan gibi söylüyorum oda sagolsun kısıyor ama sonra gene acıyo anlamıyorum ki ya
TombulHatun bitterdelisi24 Ya gerçekten duymuyo yada gerçekten keyif almıyo kısık sesle izlediğinden sabır napcan bi tıkaç alalım kulaklarına yada sende tak kulaklık aç telefondan kendine duyma
Ozgtmrlnk bitterdelisi24 bende de tam tersi ben birazcık açsam eşim hemen kısar mısın biraz çok yüksek der 😅
Mevanuraaa bitterdelisi24 😂😂😂 ya bende yüksek sese alışmışım ama vallahi en yüksek 20 olur yaa 23e bile tahammül edemiyorum ben … eşiniz gerçekten zevk alıyor sanırım 😂
bitterdelisi24 Mevanuraaa bende öyle düşünüyorum artık dıger odaya gıdıyorum bu sefer dıyı benle oturmak ıstemıyorsun :) sonumuz hayır olsun :)
Cicikiz bitterdelisi24 pamuk tıka bittercimm bide kız biri vardı senmiydin o kocasını boşayıp tekrar evlenen 😂😂
Cicikiz bitterdelisi24 ay nebileyim biri vardı boşanıp tekrar evlenen sen sandım kız sorryyy beybimsuu😂
bitterdelisi24 Mucize2 suanda ızlıyo yok valla sinir sistemim çöktü cocuk degıl bu adamın bu huyu yaşlandırdı beni