Siz yine de bir yaptırın ben olsam benimde içime dert olurdu ama yine de korkmayin o yaşlarda bir kızım olmadığı iciinde emin olamiyorm belki de çok normaldir

Eftelya07 kan testi genel olarak da yaptırmak istiyorum ama kıyamıyorum çok canı acıyacak diye, sürekli olarak topluyorum o yüzden mi dökülüyor diyorum bazende

Cicilibicili Link açılmadı canım.Benim bildiğim demir eksikliğinden kaynaklanıyor saç dökülmesi birde çinko eksikliğinden.Kan testi tabi yaptırman lazım yoksa başka türlü bilemeyiz neden olduğunu.Doktorada göster fotografı durumun ciddiyetini görsün.Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur🙏

Cicilibicili kızım 4 yaşında onunda çok dökülmeye başladı son zamanlarda. Ben kan tahlili vermek istiyroum fakat alerjiniz var diue kan vermekten doktor komtrolunden bıkmış vaziyette bende ne yapacagimi bilmiyorum 🙄

Cicilibicili paketli süt iciyorsa oda dökülme yapıyor kızım 2 3 yaş arasında günlük 3 4 bardak içerdi her tahlili temizdi ama aşırı dökülmesi vardı en son bir diktor süt icio içmediğini sordu içiyor dediğimde günlük en fazla 1 su bardağı dedi. Saçlarını çok sevdiği için bir anda bıraktı asla bıraktiramamistim sütü. O zaman kesildi dökülmesi

Kan testi yaptırın muhtemelen çinko eksikliği vardır. Kızımda 2 yaşında geçen ay tutam tutam dökülüyordu. Şurup ve kuruyemişle çözdük dökülmeyi