TombulHatun Eskobar ben sabah 9 akşam 6 kesintisiz ama hiç çıkmıyrum akşamları da her fırsatta giriyorum benden uzun kalan yoktur buna eminim 😂😂😂
TombulHatun Deleted_1 yok kız burdan maaş istemem güzel arkadaşlar edindim gülüp eğlenmek sizle sohbet etmek yetiyo vallahi 😍
taricat Peride hazırız bakalım aslında normalde de hergun giriyordum ama son zamanlarda 3 tane reklam çıkıyor perideye giriş yapana kadar bekle babam bekle sinir olduğum için sık giremiyorum 😬
Cicikiz taricat bende reklam çıkmıyor yeni tele geçiş yaptım peridem de anladı iPhone 13 proya reklam sokmuyor😂😂😂😂
Goat Peride Ozaman bekliyelim görelim 😁 zaten boş vaktimde devamlı bakınıyorum nolmuş ne bitmiş diye elim alışmış direk burayi açıyorum😅
TombulHatun Ecivicivokke çünkü hep burdaym neden yapmayayım ki 😂😂 sonra nazara geliyorum her şeye nasıl yetişirum diye 😂
Yasak_elma Peride E ben her saat başı buradayım zaten 😇inşallah ben kazanırımda bebeğime bez siparişi veririm tredyoldan💃💃Mağlum bezlerin fiyatı uçtu😏
Sedaa TombulHatun kız bende sürekli çevrimiçiyim ama fazla yorum yapmıyorum o kadar 😂 sen 9-6 aktifsin. Ben 7/24 😂😂 ben genelde yorumlari okuyorum.
Deleted_1 Sedaa ahahah 😂😂bende öyle özellikle cinsellikle ilgili postlara hiç yorum yapmam İşin kötü tarafı en çok açılan post konusu😂😂 Biz okuyan tayfayız
TombulHatun Sedaa ehehe şimardım tişikkir ederim 🙈😂elimizden geldiği kadar ya yakında perideyi üstüme yapacaklar 😂😂